Normális ez nálam? (többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, és olyan érzésem van hogy nagyon rövid időn belül meg fogok halni, talán még a 16. évet se töltöm majd be. Semmilyen jel nincs arra hogy meghalnék, csak ilyen érzésem van. A másik meg az hogy egyáltalán nem zavar ha meghalok. Olyan érzésem van hogy egyáltalán nem érdekel hogy élek vagy meghalok, de mintha tudnám hogy ez bekövetkezne. Pszihológushoz kéne fordulnom? Mielőtt még megkérdezitek ez nem kamukérdés. Ha valamit nyelvtanilag rosszul írtam, akkor elnézést kérek de nem vagyok magyar.2013. máj. 17. 19:37
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi ez, de én meg mindig azt éreztem, hogy külföldön fogok élni és sokáig fogok élni. Az első már bejött. Nem törtem magam érte. Egyszerűen így alakult.
2/3 anonim válasza:
Egy időben , jó pár éve, nekem is volt,hogy reggel felkeltem és nem rögtön egy kis idő után egyszerűen csak azt éreztem,hogy ma megfogok halni. A halált éreztem.
Azon a napon. de aztán ez az érzés elmúlt. Úgy ahogy jött el is múlt, nem túl hamar igaz. Fogalmam sincs miért éreztem olyan közel a halálomat.:S
De szerintem neked is elfog múlni.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg egyszer valamiért eszedbe jutott, aztán azóta bebeszéled magadnak. Emiatt nem kell pszichológushoz fordulnod, csak próbálj logikusan belegondolni, h ha nincs semmi bajod elég kicsi az esélye, h csak úgy meghalsz és ez legyen inkább a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!