159-160 cm vagyok és 51 kg vagyok ez megfelelő? Am egyszer mondta egy nálam 4 évvel (18) idősebb fiú h a fiúk azokat a lányokat szeretik akin van mit fogni. Ez igaz srácok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 18:40
1/15 anonim válasza:
Ez nem igy működik.Az érzelmek dominálnak a fiuknál is .
A többi már csak plusz lehet .
2/15 A kérdező kommentje:
értem köszi :) csak gondoltam h a fiúknak is van valami elképzelésük a lányokról :)
2012. nov. 14. 19:21
3/15 kovpet válasza:
Van is, de mindenkinek más és más... :)
4/15 anonim válasza:
igen, a fiúk nem a csontkollekcióket kedvelik
5/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. nov. 14. 20:02
6/15 anonim válasza:
az megfelelő, ha egészségesen táplálkozol, rendszeresen mozogsz, és annyi kiló vagy, amennyi.
a fiúk meg mind másmilyen lányokat szeretnek.
"gondoltam h a fiúknak is van valami elképzelésük a lányokról :)"
lehet hogy van, csak az egyik a ducit szereti, a másik a vékonyat, a harmadik a magasat, a negyedik az alacsonyt...
ha a fiúk a 100 kilósakat szeretnék, akkor képes lennél meghízni értük?
7/15 A kérdező kommentje:
nem nem híznék meg egy mert akárhogy is szeretne a fiú 100 kilósan.látni nem lennék boldog. Köszi a választ megértettem amire céloztál.
2012. nov. 16. 09:12
8/15 anonim válasza:
nekem abszolut megfelelnel, a magasag es tomek is OK nincs semmi baj vele :)
9/15 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy!! :)
2012. dec. 15. 20:58
10/15 anonim válasza:
Szerintem szeretink az olyan lányokat, akiken szépek a kerek formák, de ha a kisugárzásod még rádob egy lapáttal, akkor csorog a nyáluk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!