ISTJ személyiségtípussal milyen karrier volna nekem megfelelő?
Eddig tanárnak készültem, de úgy tűnik (ahogy azt érzem is) nem ez volna a legmegfelelőbb pálya számomra. Olyanokat írnak ehhez a típushoz, hogy adatelemző illetve kutató, amelyek mindig is vonzottak, de nem tudom, hogyan volna lehetőségem most ilyenre váltanom. Illetve milyen egyszerű lehetőség volna így érvényesülnöm.
Bővebben: [link]
Valami unalmas és monoton.
Amúgy van két ISTJ ismerősöm is, egyikük matek-fizika szakos tanár, a másik számítógépekkel foglalatoskodik.
Viszont gondolj bele, biztos van valami, amiért tanár akartál lenni. Kár lenne azért a sok időért és energiáért, amit a tanulmányaidba fektettél.
Szia személyiségtárs! :)
Ha téged ezek a szakmák vonzanak, akkor talán tényleg jobb lenne váltani, elvégre jobb azt csinálni, amit szeretsz. De az eddig tanultakat sem kéne a kukába dobnod. Döntsd el, hogy neked melyik a szimpatikusabb.
én is ilyen személyiség vagyok, és igazat ír rám a karrier terén, és olyat is választottam ösztönösen, mikor még nem voltak ennyire mélyen magamról infók, mert csak most csináltam a tesztet
Elgondolkodtató, de azért nyilván egyén függő.
én is ISTJ vagyok, és az a tapasztalatom, hogy mi minden területen megtaláljuk a szisztematikus feladatokat magunknak ;)
az én tanácsom az, hogy választhatsz bármit, ami érdekel - szerintem ahol az ilyen feladatok gyakoriak, ott sokat tudsz tanulni és fejlődni - ahol nem, ott olyan dolgot fogsz képviselni, amit kevesen, és ez nagy előny :)
Mellesleg egy későbbi karrierváltoztatást is szisztematikusan fogsz valószínűleg véghezvinni - talán még árnyalod is a különböző területeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!