Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is csak egy...

Szerintetek is csak egy kamaszkori hiszti?

Figyelt kérdés
Szóval.. Évek óta nem látom semmi értelmét az életemnek, teljesen feleslegesnek érzem magam, semmi célom nincs, csak tengődök napról napra, öngyilkos gondolataim vannak. Ha valaki megkérdezné, mikor voltam boldog utoljára, nem tudnék válaszolni. Semmi nem érdekel, emberi kapcsolataim sincsenek, a néhány barátnőm is csak kihasznál, ha épp nincs más, bár nem csodálom, én sem barátkoznék magammal. Férfiakkal sem tudok kapcsolatot kialakítani az önbizalomhiányom miatt. Mindenki mellett kisebbségi komplexusom van, mindenkinek meg akarok felelni, ha beszélgetnem kell, zavart leszek és szorongok, még akkor is, ha semmi tétje nincs. Anya azt mondja, hogy ez csak átmeneti időszak és a korommal jár. Szerintetek?
2013. máj. 13. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a cipőben vagyok. :(

18/F

2013. máj. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!