Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is csak egy...

Szerintetek is csak egy kamaszkori hiszti?

Figyelt kérdés
Szóval.. Évek óta nem látom semmi értelmét az életemnek, teljesen feleslegesnek érzem magam, semmi célom nincs, csak tengődök napról napra, öngyilkos gondolataim vannak. Ha valaki megkérdezné, mikor voltam boldog utoljára, nem tudnék válaszolni. Semmi nem érdekel, emberi kapcsolataim sincsenek, a néhány barátnőm is csak kihasznál, ha épp nincs más, bár nem csodálom, én sem barátkoznék magammal. Férfiakkal sem tudok kapcsolatot kialakítani az önbizalomhiányom miatt. Mindenki mellett kisebbségi komplexusom van, mindenkinek meg akarok felelni, ha beszélgetnem kell, zavart leszek és szorongok, még akkor is, ha semmi tétje nincs. Anya azt mondja, hogy ez csak átmeneti időszak és a korommal jár. Szerintetek?
2013. máj. 13. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2013. máj. 13. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok, csak 20 éves fiúban.
2013. máj. 13. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem üresen lustán és egoista módón töltöd a napjaid, ez azért van.Ha egy kicsit odafigyelnél magad köré, a környezetedre, az emberekre, annyira megváltozna minden körülötted, hogy el se tudnád képzelni, hogy tudtál igy élni, mint ahogy most. Még nem késtél el, még elindulhatsz..
2013. máj. 13. 21:18
 4/11 anonim válasza:

hasonló helyzetben vagyok csak rosszabb kedvem lenne felakasztani magam

szerintem ez normális ilyen korban

2013. máj. 13. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia, ez normális, de nem hiszti. :)

Nagy hormonális változásokon mész most keresztül. És éppen ezért van igaza édesanyádnak, hogy ki fogod nőni.

Hány éves vagy? Csak mert írtad, hogy férfiakkal sem tudsz kapcsolatot kialakítani. Lehet, hogy későn érő típus vagy, hidd el, van ilyen. Van aki már 12 évesen fiúzni kezd. Nem kell. Ők - kevés kivétellel - általában korán kiégnek.

Az már komolyabb dolog, hogy öngyilkos gondolataid vannak. Ezt mennyire gondolod komolyan? Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne egy pszichológus segítségére, nyugodtan fordulj hozzá. Nem szégyen, tud segíteni.

2013. máj. 13. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
A pszichológus, és pszichiáter nem tud segíteni. Sok év tapasztalata...
2013. máj. 13. 21:26
 7/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2013. máj. 13. 21:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Hali

Ne legyél elszomorodva a fiuk azért nem keresnek nagyon mert nem látják ,hogy örülsz ,ha velük találkozol. Amikor meglátod mosolyogj! Legyen műmosoly és meglátod keresni fognak. Hogyha keresnek a műmosoly igazi lesz és egyre boldogabb leszel.

A hülye gondolatokat meg úgy hessegesd el ,hogy tanulsz.

5 év múlva talán hálás leszel magadnak ,hogy nem kented a depire azt ,hogy nem tanulok mert...

Az életünket mi alakítjuk,fogadd el magad és mások is elfogadnak.

Légy boldog!

2013. máj. 13. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Egyelőre foglalkozz a tanulással, alapozd meg a jövőd. A többit pedig majd kinövöd. Van, akinél "elhúzódik" a "kamaszkor", van akinél később jön ki.

Én már 33 (N) vagyok, bőven túl ezeken. Nekem pl. később jött ki. Később értem. Egyetem első évére nőtt be a fejem lágy, ott volt az első barátom is. Igaz, nekem rögtön több évig tartott az a kapcsolatom.

Ezt a cikket érdemes lenne elolvasnod.

[link]

2013. máj. 13. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Aki azt írta, hogy nem tud segíteni a pszichológus/pszichiáter, annak üzenem, hogy aki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon tényleg nem fog tudni.
2013. máj. 14. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!