Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok ennyire gátlásos?

Csak én vagyok ennyire gátlásos?

Figyelt kérdés

Nem járok bulikba, sose voltam tajtrészeg, úgy érzem lenéznek emiatt. Lehülyéznek azért, mert szilveszterkor nem ittam. Oltanak hogy egyszer bekel rúgni úgy hogy ne emlékezzünk semmire. Haverom apukájának az egyik szülinapi buliján az volt a meglepi hogy egy sztriptíztáncosnő előadta magát(dudanyalás + tejszínhab meg minden csicsaság), mindenkinek tetszett a műsor, de én meg erkölcsileg fel voltam háborodva, hogy lealázódik az édesanyja mindenki szeme láttára. Erre meg azt kaptam hogy meleg vagyok hogy egy ilyen műsort nem tudok élvezni.

De mindemellett én ragaszkodom az elveimhez. Nagyon különc vagyok 19 éves fiú létemre?

2009. szept. 29. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
ohhh légy a pasim :D
2009. szept. 29. 22:28
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy hülye, sok hasonló koru lány szeretne ilyen párt!!!! Aki igy gondolkodik !!!
2009. szept. 29. 22:29
 3/16 A kérdező kommentje:
De jó olvasni a kommenteket :) Tehát akkor vannak még ilyen gondolkodású emberek....
2009. szept. 29. 22:31
 4/16 anonim ***** válasza:

én nem járok bulikba

mostanában nem iszom részegre magam

de a sztriptíztáncosnő tetszene :)

21/f

2009. szept. 29. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Ne aggpdj én is hasonlo elvek alpján működom,és 1 honapja végre találtam valakit aki szintén ilyen beálitottságu.Ne hagyd magad befolyásolni,légy mindig önmagad,még ha sokan nem is értékelik.
2009. szept. 29. 23:42
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Fogadj el egy online vállveregetést tőlem, légyszives. :D De komolyan, én büszke vagyok rád, szerintem jobb is hogy nem hasonlítasz a többiekre, majd évekkel később megnézheted, hogy mi lett belőlük és mi lett belőled. Éss... ja igen! Én őszintén örülök, hogy vannak még ilyen normális fiúk, pedig ez manapság már ritkaságszámba megy...
2009. szept. 30. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

na én lányba vagyok ilyen. :'D

ok, inni iszok és dohányzom is, és valljuk be a megjelenésem sem konzervatív...

de pl aszexuálisnak vallom magam mert cseppet sem érdekel a szex meg a pasik (jó van aki tetszik, de őt is inkább csak úgy barátnak....)... nem használok semmi drogot, és nem járok diszkókba meg ilyen helyekre.

engem ezekér néznek le. meg mert szűz vagyok... :'D

szerintem inkább ez a felfogás a szánalmas....

16/L

2009. szept. 30. 18:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is ijen vagyok! :DD Tökjó hogy léteztek!:D

Am én ugyvagyok h nem cigizek,inni csak alkalmakkor,nem érdekel a szex, viszont a hajam kék-piros-sárga-szőke-zöld ,pc-m is többfajta volt már...:DD

én valahogy ebbe lelem örömömet,nem abba h ki k*rjon meg...=P

15/L

2009. szept. 30. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
énisugyanez vagyok nem iszok semmit soha nemvoltam még részeg nem is akarok, tartok tőlük mert apám alkoholista, nem is fogok cigizni anyám cigizik eleget, egy igazi discoba sem voltam, csak sulisba
2009. szept. 30. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

16L

2009. okt. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!