Csak én vagyok ennyire gátlásos?
Nem járok bulikba, sose voltam tajtrészeg, úgy érzem lenéznek emiatt. Lehülyéznek azért, mert szilveszterkor nem ittam. Oltanak hogy egyszer bekel rúgni úgy hogy ne emlékezzünk semmire. Haverom apukájának az egyik szülinapi buliján az volt a meglepi hogy egy sztriptíztáncosnő előadta magát(dudanyalás + tejszínhab meg minden csicsaság), mindenkinek tetszett a műsor, de én meg erkölcsileg fel voltam háborodva, hogy lealázódik az édesanyja mindenki szeme láttára. Erre meg azt kaptam hogy meleg vagyok hogy egy ilyen műsort nem tudok élvezni.
De mindemellett én ragaszkodom az elveimhez. Nagyon különc vagyok 19 éves fiú létemre?
én nem járok bulikba
mostanában nem iszom részegre magam
de a sztriptíztáncosnő tetszene :)
21/f
na én lányba vagyok ilyen. :'D
ok, inni iszok és dohányzom is, és valljuk be a megjelenésem sem konzervatív...
de pl aszexuálisnak vallom magam mert cseppet sem érdekel a szex meg a pasik (jó van aki tetszik, de őt is inkább csak úgy barátnak....)... nem használok semmi drogot, és nem járok diszkókba meg ilyen helyekre.
engem ezekér néznek le. meg mert szűz vagyok... :'D
szerintem inkább ez a felfogás a szánalmas....
16/L
Én is ijen vagyok! :DD Tökjó hogy léteztek!:D
Am én ugyvagyok h nem cigizek,inni csak alkalmakkor,nem érdekel a szex, viszont a hajam kék-piros-sárga-szőke-zöld ,pc-m is többfajta volt már...:DD
én valahogy ebbe lelem örömömet,nem abba h ki k*rjon meg...=P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!