Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért használ ki? Megérdemlem?!

Miért használ ki? Megérdemlem?!

Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyok az ofőmmel tényleg mindent intézek neki még mielőtt kimondaná már kész is van. Nekem mondd el mindent az osztállyal és a magánéletével kapcsolatban is. Viszont az utóbbi hónapban úgy érzem csak én adok neki ő pedig csak elvesz. Nem akarok én lenni a mártír de ahhoz hogy jóban legyek vele kockáztatom azt is hog engem kiáltanak ki nyalósnak is. Mért csinálja? Miért nem becsül meg? Én tartok ki mellette egyedül. A többiek nem igazán kedvelik....

2013. ápr. 29. 14:54
1 2 3
 21/29 dani900 ***** válasza:

Ez nem kritika, csak meglátás.

És én, ha magamból indulok ki, bár, én sem vagyok tökéletes, ahogy senki sem, de, én alapból nem is hagynám, hogy valaki engem szolgáljon, nekem lenne rossz érzés, mert tudnám, hogy kihasználom.

Ez jelenti az érzelmi felnövést, hogy tudatában vagyok annak amit teszek, és vállalom érte a felelősséget.

És, amikor megpróbálok segíteni pl most neked, akkor mindkét félnek egy kicsit a bőrébe bújok, legalább is, amennyit megtudok róluk, az alapján, és elképzelem, hogyha én azt tenném, annak mi lenne az oka, és mit akarnák elérni vele.

Ezért mondom, hogy kihasznál, mert látja ő is, mennyit megteszel érte, ő meg max megdicsér, vagy most még azt se.

2013. ápr. 29. 22:25
 22/29 A kérdező kommentje:
Én nem szolgálom hanem segítem és támogatom amikor szükség van rá. És tudom hogy bármikor fordítva is működne a dolog. Hidd el nem olyan rossz ember mit amilyennek gondolod! Az esetek 99százalékában tisztel(!) és megbecsül.
2013. ápr. 29. 22:38
 23/29 dani900 ***** válasza:
Elhiszem, de akkor azt is megbeszélheted vele, amit most érzel, mondd meg neki, hogy úgy érzed, egy ideje csak adsz, és kezd zavarni, ha tényleg nem rossz, akkor meg fogja érteni.
2013. ápr. 29. 22:44
 24/29 A kérdező kommentje:
Beszélni fogok vele holnap. Köszönöm a segítséged, kinyílt valamelyest a szemem. Bár egy picit hirtelen és tömény volt a felismerés mégis úgy érzem hasznos.
2013. ápr. 29. 22:46
 25/29 dani900 ***** válasza:
100%
Szívesen, és örülök, hogy segítettem :)
2013. ápr. 29. 22:50
 26/29 A kérdező kommentje:
Képzeld! Tegnap bocsánatot kért teljesen magától. Azt mondta nagyon sajnálja ahogy viselkedett és odafigyel majd hogy többet ne forduljon elő. :) Most rájöttem hogy nem felesleges mindaz amit kicsit több mint egy éve csinálok.
2013. máj. 1. 06:41
 27/29 dani900 ***** válasza:
100%

Örülök :)

De azért maradjál éber, más is kihasználhat, lehet, hogy nem most, de lesz ilyen, félni nem kell, csak figyelj az érzéseidre, és használd is.

2013. máj. 1. 08:49
 28/29 A kérdező kommentje:
Figyelni fogok és tényleg köszi mindent! :)
2013. máj. 1. 09:11
 29/29 dani900 ***** válasza:
100%
:)
2013. máj. 1. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!