Miért használ ki? Megérdemlem?!
Ez nem kritika, csak meglátás.
És én, ha magamból indulok ki, bár, én sem vagyok tökéletes, ahogy senki sem, de, én alapból nem is hagynám, hogy valaki engem szolgáljon, nekem lenne rossz érzés, mert tudnám, hogy kihasználom.
Ez jelenti az érzelmi felnövést, hogy tudatában vagyok annak amit teszek, és vállalom érte a felelősséget.
És, amikor megpróbálok segíteni pl most neked, akkor mindkét félnek egy kicsit a bőrébe bújok, legalább is, amennyit megtudok róluk, az alapján, és elképzelem, hogyha én azt tenném, annak mi lenne az oka, és mit akarnák elérni vele.
Ezért mondom, hogy kihasznál, mert látja ő is, mennyit megteszel érte, ő meg max megdicsér, vagy most még azt se.
Örülök :)
De azért maradjál éber, más is kihasználhat, lehet, hogy nem most, de lesz ilyen, félni nem kell, csak figyelj az érzéseidre, és használd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!