Miért használ ki? Megérdemlem?!
Mondom, figyelj az érzéseidre, én úgy próbálom csinálni, hogy nem megmagyarázom magamnak, hogy x dolog akkor is jó, mert ezért, meg azért, meg mert azt mondták, stb..., hanem ha érzek valamit, együttműködik az agyam, és a szívem, és megpróbálok egy érzést, megmagyarázni, hogy: "miért érzem én ezt? mi az oka?", és addig gondolkodom, és utánajárok, amég meg nem találom a megoldást.
Tudod, a racionális és érzelmi éned együtt alkot téged, és ha nincsenek összhangban, akkor nincs belső béke, egymás ellen dolgoznak, azaz vívsz magaddal.
Úgyhogy, ahhoz, hogy jól legyél, mindkettőt használd, és akkor hozol jó döntéseket, ha mindkét oldalról úgy érzed, hogy jó.
Szerintem érzelmileg manipulál, és ezt érzed is, csak megmagyarázni nem tudod magadnak, és ez a racionális része a dolognak.
Dehát, ezért van a Gyk, és néha én. Hogy magyarázatot találj ;)
Megoldás?
Tudsz szerintem azt is, csak félsz, hogy mi lesz.
Hogy csalódik benned.
Már nem te leszel a kedvence.
A te életed, te döntöd el, mit teszel.
"ha én elfordulok akkor egyedül marad. Nagyon szeretem és féltem őt."
Basszus, mintha egy anya írná a gyerekéről(8-10 éves gyerek)
De ez egy "felnőtt" ember. (bár, én tudom, hogy érzelmileg nem nőtt fel, de erre majd rájössz te is, csak addigra nehogy kifacsarjon belőled mindent, amire neki szüksége van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!