Neked milyen hepped/rigolyád/fura szokásod van?
Édesanyám pl számolja a lépcsőket, én pedig úgy érzem hogy ha a gép kikapcsolásakor meghallom a windows kijelentkező zenéjét, akkor valami rossz fog történni, ezért azonnal ugrok a hangfalakhoz, hogy kikapcsoljon mielőtt jön a zene.
Mindenkinek vannak ilyen dolgai, mik a tieid? :)
13 évesen olvastam Diane de Poitiers történetét.
16-dik században élt, és egyebek mellett a legendás szépsége miatt is felfigyeltek rá. Állítólag 60 évesen is gyönyörű sima bőre volt, és fiatalosnak nézett ki. Az ő esetében plasztikai műtétekről szó sem volt. A története szerint a szépségét, bőre fiatalságát úgy őrizte meg, hogy élete végéig minden áldott nap megfürdött a kastélya melletti hideg tóban.
Ez lett az én egyik heppem. 13 éves korom óta minden nap lezuhanyzom jéghideg vízben. Ma 41 éves vagyok. Szép sima a bőröm, és a nevető ráncaimon kívül nincs semmi ráncom. Tényleg csodákra képes a hideg víz..
Még 1 rigolyám van. Sosem lépek csatorna fedelekre az utcán. Ezeket ösztönösen kikerülöm..
A legtöbb válaszhoz mindig bonyolultban vagy teljesen más úton jutok el a válaszig mint általában mások.
Igazából nekem az egész létem furcsa mindet másképp csinálok mint a nagy többség. Ez nem tudom nevezhető furcsa szokásnak, hogy én magam vagyok furcsa...
Ezeken rohadt jót nevettem. :D
Én mindig mikor meglátok egy csapot iszok belőle. Ha mosdóba megyek, vagy a konyhába, vagy meglátok egy játszótér mellett egy csapot ingert érzek rá hogy igyak belőle. Ha meg csapból töltök magamnak pohárba, mindig teletöltöm, és nem iszom meg az egészet, az utolsó nyeletet mindig beleöntöm a lefolyóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!