Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a legfurcsább szokásod?

Mi a legfurcsább szokásod?

Figyelt kérdés
:)

2013. ápr. 6. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mániákusan irtózom a hajtól ami nem valakinek a fején van..barátnőim pulcsijairól folyamatosan szedegetem le a hajszálakat :)
2013. ápr. 6. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ha vihar van akkor nyáron is kell a takaró és a páromat is felébresztem mert félek,ha valamit keresek akkor csettintgetek,de csak akkor amikor a konyhában vagyok,ha a nagy dolgomat végzem akkor hiányérzetem van ha nem olvasok Garfield-ot,volt hogy direkt írtam magamnak papírt amit kiraktam a könyvemre ennyi volt raja:"ne hagyd itthon",ennek az lett az eredménye hogy csak a papírt vittem el,és időnként mániákusan ellenőrzöm hogy mi van nálam

19L

2013. ápr. 6. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem furcsaságaim vannak, hanem én magam vagyok a furcsaság :D Nekem normális amit csinálok csak másoknak furcsa :P
2013. ápr. 6. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, én is mikor utazok 10 percenként nézegetem mindenem megvan-e..iszonyat idegesítő ( első)
2013. ápr. 6. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Gyakorikérdéseken osztom néha az észt olyanoknak, akikről már előre sejtem, hogy úgysem fogadják meg a jó tanácsokat. :D
2013. ápr. 6. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A papucsot az ajtóm előtt, csak bizonyos szög határon belüli irányba, és a küszöbtől egy bizonyos távolságba teszem le. Ha nem sikerül újra felveszem, és addig csinálom, amíg nem úgy áll, ahogy kell. De max. másodjára jól szokott állni.

Több évig csak lámpafénynél aludtam. Erről pár hete sikerült leszoknom.

Az első így leírva durvának hangzik. Van valakinek hasonlóan durva szokása? Vagy ezt lehet kényszerbetegségnek nevezni?

2013. ápr. 6. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Idézet:

"A papucsot az ajtóm előtt, csak bizonyos szög határon belüli irányba, és a küszöbtől egy bizonyos távolságba teszem le."

Hát igen, nekem is vannak ilyen szokásaim.

Találtam róla egy kis infót, ha érdekelne valakit:

[link]

Engem például rohadtul idegesít, hogy a ruhámat mindig itt igazgatom a nyakamnál, mint például most is. Olyan, mint ha kényelmetlen lenne a ruha, pedig nem az. Az még érdekesebb, hogy mindig csak a bal oldalon idegesít.

Régebben szokásom volt a lépéseimet számlálni: 1, 2, 1, 2, 1, 2.. stb.

Amikor gépezek, utálom, ha az egér csak egy kicsit is csúszós lesz. Ha úgy eszek valamit, hogy a kezemet is használom, főleg pékáruknál egy vékony olajréteg szokott a kezemre kerülni, ilyenkor minimum kétszer megmosom a kezemet, mert ha véletlenül rámegy az egerem gumírozott részére az olaj (vagy akár az izzadtság), az nem túl szerencsés. A ruhámmal próbálom letörölni.

Ezek az én furcsa szokásaim, de még rengeteget tudnék írni.

2013. ápr. 6. 23:03
 8/8 Főzős Laci válasza:

Őszintén:az én furcsa szokásaim az orr,fül és efféle szőrzetek irtása hol borotvával,hol kis csipesszel.

Én sok olyan idős bácsikát láttam gyerekkoromban,akiknek csúnya orrszőre,fülszőre volt.

Szerintem ezeket jó rendben tartani,mert ez a normális emberek között visszataszító lehet.

Persze vannak kivételes időpontok is:amikor horgászom,vagy hétvégi fusimunkán veszek részt,akkor nem törődöm ezzel.

2013. júl. 18. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!