Milyen káros szokásod van?
Figyelt kérdés
Nekem a túlzott gépezés.2009. márc. 30. 16:39
1/20 anonim válasza:
24órában zenét hallgatok szomszédok szerint hangosan.
3/20 anonim válasza:
Net, zene, és barátfüggő vagyok, ha egy is hiányzik, teljesen megőrülök :( Szerencsére jó a net, sok jó zeném van, és sok barátom :D
4/20 anonim válasza:
internet, kevés tanulás, kapcsolatcentrikus vagyok...
7/20 anonim válasza:
Lusta dög vagyok és ebből nagyon sok bajom származott már. Na és kocadohányos vagyok :(
8/20 anonim válasza:
Mint az előttem szólók: net, msn, zene....és most rászoktam a hullahopp karikázásra is (hálaég) meg hiányzik már a lépcsőzés..habár az utóbbi kettőt nemtom mennyire rossz szokás x)
Ezenkívül...öööö...nézegetem magam a tükörben..sokat :S, és rájövök h mi teccik mi az ami még mindig nem. :)
De a legrosszabb szokásom a nemtanulás..igencsak jól kijövünk egymással, a jegyeim jók, tanulás meg majd később..vagy holnap...majd előtte nap..stb :D
9/20 anonim válasza:
Nem szeretek mozogni, számítógép, energiaital és az édesség.
10/20 anonim válasza:
Na ezt figyeljétek: Én túúúl sokat tanulok... Szinte csak tanulok, nem igazán van másra időm. Azonkívül a köröm rágás. ( le kéne szokni :S) , ja és a tükör... Néha azért késem a suliból, mert a tükör előtt állok, és a hajamat változatgatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!