Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valamilyen rigolyád? Ha...

Van valamilyen rigolyád? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 07:13
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Igen van:ha valaki a vetetlen ágyban ruhástól fekszik.Nem tudom elviselni,meg tudok őrülni,ha ilyet látok.Szerintem az ágyazatlan ágy a legnagyobb trehányság!
2009. júl. 4. 07:56
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én azt utálom,ha egy pasinak bénán van megkötve a nyakkendője.Gyűlölöm!Lehet hülyén hangzik,de olyankor rendes kényszer kap el,hogy megigazítsam.Az esküvőnkön mindenkinek én kötöttem meg a nyakkendőjét.:-D
2009. júl. 4. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
2009. júl. 4. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, nem szabad hozzám érni és puszit adni
2009. júl. 4. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Takarítás után nem viselem el, ha akár egy szösz is leesik a földre. ilyenkor letérdelek a szőnyegre, és kényszeresen csipegetem a szöszöket.
2009. júl. 4. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
gyűlölöm ha a hajamhoz nyúlkálnak(sok és göndör,és nem hiszik hogy igazi,és megfogdossák)ha a párom kajálás után nem pakol vissza maga után a hűtőbe
2009. júl. 4. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:

huh nekem elég sok van:

-ha kajálás közben beszélnek hozzám akkor nagyon ideges tudok lenni ,ezért inkább csak egyedül szeretek enni

-nem igazán szeretek olyan pohárból inni amit letettem és valaki hozzáért (tudom ez elég beteges XD)

- utálom ha beleesznek a kajámba , vagy ha trutyis az étel,esetleg össze van keverve azt nem is szeretem megenni

- utálom, ha valaki ráfekszik vagy ráül a frissen vetett ágyamra

2009. júl. 4. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:

A 10:30 asnak: Ugyanez van nálam is! :)

- nem szeretem ha hozzám érnek, bárki legyen is az

- a puszikat se szeretem, de még msn-en se! csak nagyon kevés ember van (talán 3), akinek én szoktam küldeni, és kapni tőlük, a többiektől nem viselem el.

- mindig megnyitott csapnál mosok fogat.. tom, h pazarlás, de muszáj...:)

- alváskor teljes csöndet igénylek (az óra kattogása is zavar), viszont ébren útálom a csendet, mindig kell valami zenének szólnia!! (ezzel lassan a sírba viszem a családomat...)

2009. júl. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!