Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem hogy engem nem...

Úgy érzem hogy engem nem szeretnek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A családom nem szeret. Normális válaszokat szeretnék.
2013. ápr. 27. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz ez alatt? Hogy vetted észre? Mióta? Beszéltél már velük erről?
2013. ápr. 27. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
én szeretlek
2013. ápr. 27. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Megfigyeltem,hogy manapság egyre többen érzik ezt.Kortól nemtől szépségtől függetlenül...az emberekben valami megváltozott,talán az egyre jobban elanyagiasodott Világ,közöny,gőgösség.
2013. ápr. 27. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
férfi/nő vagy?
2013. ápr. 27. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Sok ember saját magát nem szereti, nincs kibékülve önmagával és úgy érzi mások sem szeretik.

Ha túl lelkis valaki az könnyen magára vesz minden kis dolgot.

Fordítsuk meg a kérdést. Konkrétan azt érzed, hogy utál mindenki?

Vagy csak nem kapsz elég figyelmet és ezért érzed úgy, hogy nem számítasz?

Mert nem mindegy.

A konkrét utálatot lehet érezni viszont a szeretet nem mindig mutatják ki kellőképpen és úgy tűnik mintha...pedig nem.

Mélyedj egy kicsit magadba és ha nincs valami eget verő ocsmány tulajdonságod és alapból normális vagy akkor szerethető is.

Valószínűleg az önbizalmad, az önértékelésed nulla.

Mindenkit lehet szeretni de nem lehet mindenkinek megfelelni.

A családod vajon normális?

2013. ápr. 27. 14:24
 6/7 Rumli válasza:
66%
Először is tisztáznod kellene magadban,hogy mi a szeretet. Pontosabban mi nem az. Szeretetet adni és kapni nem lehet! Ez olyan lenne,mint ha a halak vízzel kereskednének. Neked olyan képed van a szeretetről,amit másoktól kaptál. De azt ők is úgy örökölték. Vagyis hamis a kép. Problémád van a családoddal,de ebbe ne keverd bele a szeretet fogalmát,mert pont ezzel válik minden bonyolulttá. Ami hiányzik,az nem a szeretet,hanem az események feletti pártatlan szemlélet és az ebből eredő belátás. Valaha a Te problémád nálam is vendégeskedett...
2013. ápr. 27. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, kérdezd meg magadtól, mit jelent számodra szeretet. Törődést, meghallgatást...

Engem például sokszor piszkálnak, csúfnevekkel illetnek naponta 120x, nem ölelgetnek, inkább "játékosan" verekednek velem. Nem látszik, hogy szeretnének, de tudom, hogy így van, mélyen legbelül.

2013. máj. 1. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!