Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy viseljem el magamat?

Hogy viseljem el magamat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen utálom önmagamat, és okkal, nincsenek barátaim, max haverok, de ők se hívnak el soha sehova, a lányokkal kapcsolatban sem állok sehogy, szinte képtelen vagyok új kapcsolatokat kiépíteni...

próbálkoztam párszor, haverokkal elmentünk sörözni/kocsmázni, de képtelen vagyok még illuminált állapotban is elbeszélgetni egy ismeretlennel, mert szorongok, képtelen vagyok jól érezni magam, ha nincsenek a régóta ismert haverjaim a környezetemben ilyenkor...

egyébként tanulás/sport meg hasonlók jól megvannak, ha nem lennék szociálisan ilyen lúzer, el tudnám magam fogadni, de így nem fog menni :/ mit csináljak? 19

2013. ápr. 26. 23:14
 1/6 A kérdező kommentje:
jah, igen, az kimaradt, h a haverjaim nem tudják, h ilyeneket gondolok magamról, mert nem szeretném, ha tudnák ezt, mert akkor máshogy viselkednének, csak miattam, azt meg nem akarom
2013. ápr. 26. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
eresztd szélnek a rossz GONDOLATAIDAT
2013. ápr. 26. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Én általánosba voltam így.. Igaz nem jártam sportolni de tesiből jóvoltam és jó volt a tanulmányom is.. sajnos az osztályomban nemvoltam jó pár barátom volt csak és nem az igazik.. Iskolát váltottam meg változtattam a szociális életem és a tanulmányom sajnos romlott mivel lustább lettem és többet töltöttem haverokkal.. Úgyhogy én most fogok középiskolás lenni és kiköltöztem külföldre tehát csak online tartom a kapcsolatot a haverjaimmal máshogy nemtudom.. itt majd jönnek az uj barátok és igyekszek majd jobban tanulni.. És tanácsolom neked hogy ne kocsmába és stb helyekre járj csajozni, Igaz nem vagyok tapasztalt őszintén még 1 csajom se volt de szerintem kocsmában csajt felszedni ritka hogy hosszabb kapcsolat lessz belőle.. És ne add fel az igazira várni kell ;) úgyis megtalálod :)
2013. ápr. 26. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha introvertált vagy akkor ez teljesen normális dolog. Ne szorongj emiatt. Az emberek egyharmada introvertált, de a társadalom az extrovertáltakat részesíti előnyben.

Nem mindenkinek jó alapból a beszélőkéje sem. Az a kérdés, hogy tényleg igazán akarsz ismeretlenekkel cseverészni, vagy ez valami olyasmi, amit azért akarsz, mert mások mondják, láttatják veled, hogy ezt kell csinálni?

Ami a nagy többség számára elfogadott, normális, az nem biztos, hogy neked is az. Sőt. Mindannyian nagyon különbözőek vagyunk. Csak úgy tudod elfogadni magad, ha megtalálod azt, ami neked normális. Ha folyamatosan a "többiekhez" akarsz igazodni, sosem fogod elviselni, megismerni magadat.

2013. ápr. 27. 02:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy ha kicsit bővebben kifejtenéd, hogy miért nem tudsz ismeretlenekkel beszélni, akkor lehet hogy tudnék még segíteni, mert amit írtál az alapján hasonlítasz rám.
2013. ápr. 27. 02:21
 6/6 dani900 ***** válasza:

Első lépés: ismerd meg a hibáidat, és tegyél meg mindent, hogy változtass rajtuk.

Nézz szembe a félelmeiddel, vagy hagyhatod, hogy irányítsanak, de akkor le fognak őrölni, elveszel embernek lenni.

Kemény lesz, sosem a könnyebb út a jó út, de rajtad áll, melyiket választod.

Ha nagyon sok mindent nem tudsz, nem mutattak megfelelő példát a szüleid, olvashatsz Csernustól, vagy más önismereti könyveket is találsz.

2013. ápr. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!