Feszülök, megfelelni akarok, szégyenlem magam, nem tudom memgutatni magamat senkinek, és miért ilyen nehéz ezek a dolgok megmutatása?
Javaslat: AZONNAL adj le a megfelelnivágyásból és élj magadnak!
Ha laza vagy, az megy át a környezetedre is rólad, még hamarabb eléred a hőn áhított elfogadást, elismerést.
Bár én már jó ideje ezt a faktort, pont a saját nyugalmam miatt tudatosan kiiktattam az életemből.
Nem én esdekelek a mások általi elismerésért, hanem dolgozzanak meg a mások azért, hogy én elismerjem őket. Érted a különbséget?
Egy példa, bár rossz példa, de átvitt értelemben ide is beillik: fiatalon engem is rá akartak szoktatni a cigire. Megkóstoltam és semennyire sem ízlett vagy tetszett. Totál nem. Nem is kértem többet. Egyik "haver" azt mondta, hogy ha közéjük akarok tartozni, a barátjuk akarok lenni, akkor pedig szívni fogom. Mire én: öő, gyerekek, ti nem lehettek az én barátaim, ti nem tekinthettek rám közétek tartozóként, ha a cigizéssel zsaroltok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!