Nincs kedvem élni. Meg akarok halni érzésem van. Évek óta ez megy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen érzéketlenné váltam már semmi se hat meg semmi se hoz lázba értelmetlennek látom az életet évek óta és egyre rosszabb mindenben csalódok. Mi bajom van? Mit kell tennem?2013. márc. 22. 18:21
1/6 anonim válasza:
Szia.
Szeretnél velem beszélgetni "chat"-en keresztül? :) Szívesen segítek neked.
Egy pszichológus
Ha lenne kedved, és te is benne lennél felállíthatnánk egy diagnózist :)
emailem: vajk.geri@gmail.com
2/6 A kérdező kommentje:
írtam:)
2013. márc. 22. 19:23
3/6 anonim válasza:
Szerintem is ez van. Egy dolog van aminek tudok örülni, az a kutyám. A családomhoz nem ragaszkodom. Minek élni? Semmi életörömem nincs. Leginkább elszigetelten szeretnék élni, és nem ebben a túl modern világban. Pl: úgy mint egy, mit tudom én, mint egy indián, vagy egy vadember. Ennék, innék, lenne egy lovam, azon lovagolnék, és ennyi. Egyszer el akartam vágni az ütőeremet, kb fél éve, de nem sikerült teljesen átvágnom. Utána bekötöttem, hogy anyám ne lássa, mondván, hogy a suliban megvágtam magam. Sokan azt mondják, hogy azért nem lehet átvágni az ütőerünket, mert túlságosan fáj, de amikor én kisérleteztem, akkor nem fájt, pedig ugy ömlött a vérem, hogy csak na. De ott a kés volt rossz.
5/6 anonim válasza:
Jézusom!
Tizenkét évesen ilyeneket csinálsz?
Egyszer majd felnősz - persze, ha hagyod - és saját életed lesz.
Férjed lesz, gyerekeid lesznek. Addig pedig csak kibírod valahogyan. Mindig van valaki, aki szeret, vagy aki örül neked, csak meg kell találni. Hagyni kell, hogy az élet megmutassa, mit szánt neked. Hidd el, hogy az élet szép. Vagy legalábbis te is segíthetsz azon, hogy szebbé tedd.
Hogy téged szeressenek, ahhoz először neked kell megváltozni. Neked kell először magadat szeretni.
Nem azon gondolkozni, hogyan dobhatnád el az életed.
6/6 anonim válasza:
1-es más is írhat neked esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!