Olyan furcsa erzesem van mar egy ideje, most vagyok vegzos amugy, de annyira szeretnek mar egy kis babat, de nagyon nagyon. Mert akarok ennyire babat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:54
1/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hol vagy végzős? És nő vagy, vagy férfi?
2/8 A kérdező kommentje:
Az iskolĂĄban, es no vagyok.
2012. szept. 4. 22:22
3/8 anonim válasza:
te még ne akarj gyereket, ha egy ilyen egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni.. eh..
4/8 anonim válasza:
nem lehet hogy úgy érzed hogy szeretethiányod van, és szeretnél valakit aki feltétel nélkül önzetlenül szeret? vagy a másik hogy rád tört az anyai ösztön ami egy teljesen természetes érzés.
5/8 anonim válasza:
Előzőnél a pont.
Én arra gondoltam, hogy nemsokára elveszítesz egy köteléket, és szeretnéd helyettesíteni...
(Nagyon jó barátok a suliban, szülőktől kirepülsz stb).
6/8 A kérdező kommentje:
De lehetsĂŠges... de a babĂĄkat amĂşgy is szeretem a pici babĂĄkat.
2012. szept. 5. 11:07
8/8 A kérdező kommentje:
20 eves leszek....evvesztes vagyok, meg egyszer buktam...
2012. szept. 5. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!