Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért látom másképp magamat,...

Miért látom másképp magamat, és a többi embert? (bővebben lenn. )

Figyelt kérdés
Gyakran látom ismerőseimet, párom ismerőseit (lányokat) közösségi oldalon magukról képeket posztolni. Elég gyakran írják is, hogy ők szépnek, "jó nő"-nek érzik magukat. Meglepődön az önbizalmukon, mivel magamnál "gyengébbnek" érzem, látom őket, viszont saját magamról sem gondolom, hogy én annyira jó nő lennék... és pont ez az, amit nem értek, hogy ha én sem vagyok egy hűűűűűűűű... és ő nálam rosszabb (külső - belső), akkor honnét a bátorságuk?? Ha engem megdicsér valaki, zavarba jövök. Nem érzem magam csúnyának, de tudom hol a helyem. EZEK A NŐK MIÉRT NEM TUDJÁK???
2013. ápr. 11. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiú vagy, ez egy emberi tualjdonság, nem épp pzitív, de ilyen is van
2013. ápr. 11. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne hiú? Hisz azt írta, hogy zavarba jön, ha megdicsérik. Attól még nem hiú valaki, ha azt állítja a másikról, hogy nem olyan jó nő.

Épp hogy azok a nagyképűek, akik azt hiszik, hogy jól néznek ki, közben meg nem.

2013. ápr. 11. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:

pont a kérdező nem hiú :)

az önbizalom nagy dolgokra képes

2013. ápr. 11. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:

De honnét veszitek,hogy a kérdező látja jól?

Persze az is lehet,de ez lényegtelen.

A lényeg,hogy másképpen látják magukat,mint te őket.De,hogy kinek van "igaza" az nem fog eldőlni,mert az,hogy milyennek látod magad,az tőled függ.

2013. ápr. 11. 11:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudok konkrét példát is írni. Van egy ismerősöm, aki igaz, hogy vékony, és szőke, de olyan fura az arca (egy kecskére emlékeztet - nem csak engem). Ezen kívül lyukacsos a bőre, és fiatal kora ellenére mély ráncai vannak, nagy zacskók a szeme alatt. Ne szépítsük a dolgot: csúnya. A minap egyik közösségi oldalon pl. azt posztolta, hogy néhány pasi azért ücsörög a háza előtti padon, mert meg akarják kapni őt, a "szőke szépséget".

Nem vagyok rosszindulatú, de kapásból az jött ki belőlem, hogy "anyukám, Te olyan messze vagy a szépségtől, mint Makó Jeruzsálemtől!"

Nekem nem lenne képem ilyeneket írni magamról. Lesülne a bőr a képemről. Meg ezek a kinn csöcsös képek, tangabugyis pózolásos fotók, amiket kiraknak magukról. Ez annyira olcsó... Persze lehet, hogy velem van a baj, túl konzervatív vagyok. :)

2013. ápr. 12. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy konzervatív. Igazad van!

(lány vagyok)

2013. ápr. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!