Ez nálam igénytelenség lenne? Vagy ez csak a neveltetésen múlik?
Szerintem ez hülyeség, hogy jobban járna a halállal.
Nem mondom hogy mindig így van, de szerintem ha valaki tenni akar az életéért valamit az tesz is. Úgyértem... a hajléktalanok akik ülnek az utcán és egésznap semmit nem csinálnak csak kunyerálnak... Azok kb mégcsak megse próbálnak változtatni az egészen. Ülnek, kunyiznak és elfogadják hogy ez van. Ha rendbeszedné magát egy kicsit, és elmenne dolgozni ( nem mondom, hogy menjen el ügyvédnek, de csomó olyan meló van ami előképzést nem igényel... pl elmenne pakolni valami gyárba, vállalna takarítást vagy valami ilyesmire gondolok.) akkor nem hiszem el hogy nem javulna némiképp a helyzete. Jó, nem úgyértem hogy házat venne, de pl éheznie nem kellene.
Mind1 a hajléktalanok nemis ide tartoznak, csak felhozódtak.
Az meg, hogy "milyen szar világban" élünk... jó, tényleg nem igazságos... de nem fogom a vállamra venni az egész világ súlyát, nem fogok éjjelente azért sírni mert az élet nem fair. Tényleg nem az, de tenni ellene úgysem tudok. Én a magam részéről próbálok segíteni azoknak akiknek tudok, és próbálok nem részese lenni ennek a "szar világnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!