Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mással is van így? (bővebben...

Mással is van így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon letört vagyok, nincs kedvem semmihez és olyan érzés , hogy még én sem vagyok szívesen a magam társaságában. Nem érdekel semmi ami eddig érdekelt, olyan mintha nihilista lennék.És ha arra gondolok, hogy csinálnom kell valamit, egy gyomorforgatóan rossz érzés tör rám annyira nincs kedvem semmihez és senki közelében lenni, néha azon gondolkozok hogy jobb lenne meghalni d, de ahhoz sincs kedvem...valamikor egy rövid ideig jobb a hangulatom aztán hirtelen átvált az ellenkezőjébe és ilyen hisztérikus sírás szerű valami tör rám, mostanában a körmöm alatt is megjelent pár függőleges sötét csík, olyanok mint a vékony kis bevérzések, mintha kis szálkák mentek volna alá( de biztos hogy nem szálkák). Gondolkozni se tudok rendesen , mintha mindig be lennék tompulva pedig, vagy csak ahhoz sincs kedvem? Pedig elvileg egészségesen eszek, c vitamint is veszek be minden nap meg néha kálciumot.Az önbizalmam is a nulla szint körül mozog, mivel nincs kedvem semmihez ezért nem is nagyon foglalkozok semmivel és emiatt nem is várhatom hogy jól sikerüljön valami vagy hogy valaki kedveljen, heti 2szer járok konditerembe de ahhoz sincsen már kedvem .Olyan mintha utálnám magamat.Mi lehet az oka?esett már át valaki ilyenen? el fog egyáltalán múlni? Még annyi előzmény van hogy kb másfél éve életmódot váltottam kb 57 kg-ról lefogytam 48 ra abban az időszakban minden jó volt energikus voltam és minden sikerült, mostanában kb 3-4 hónapja elkezdtem edzeni és többet enni hogy visszajöjjön néhéány kiló de azóta elég sokszor vannak kilengések az evésemben , de a súlyom meg nem nő szinte semennyit csak ideiglenesen amég nem jön ki amit megettem.

#kedvetlenség #mással van így?
2013. ápr. 18. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Welcome in my house my friend.
2013. ápr. 19. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!