Tetris kérdése:
Mással is volt már olyan, hogy egy nagy alatt sorozatban több bosszantó dolog is összejött?
Figyelt kérdés
Mintha megátkoztak volna. Ma bedöglött a hűtőszekrény, elrontottam a nyomtatót, eltörtem a kerti csapot. A kutya pedig belehempergett a hamuba. (fehér kutya... volt)
Mi jöhet még?
2012. máj. 11. 19:10
1/5 anonim válasza:
+1 balfogás, hogy összekeverted a "nagy" és a "nap" szavakat.
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg! Hát ez már őrület!
2012. máj. 11. 19:18
3/5 anonim válasza:
van egy idézet, pontosan nem tudom hogy van, de vmi ilyesmi a lényege. hogy aki bőségbe él az még több jót kap, aki pedig szenved a keserűségében vele még több rossz dolog történik
te sajnos az utóbbira voltál most példa :\
4/5 anonim válasza:
Ez mindig így van egyébként! Egyszerre romlanak el a háztartási gépek, kisebb-nagyobb balesetek történnek... Én is tapasztaltam már, és hallottam sok embertől, de hogy ez miért lehet, arra nem tudom a választ.
5/5 anonim válasza:
Nekem majdnem minden napom így telik el, igencsak közel állok az öngyilkossághoz.... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!