Miért gondolja ezt rólam?
Ne is törődj velük!
Én az általános iskolai osztályfőnökömmel tartom a kapcsolatot. Pedig már gimiből is elballagtam, és leérettségiztem.
Általános iskolába is már nagyon jó kapcsolatunk volt, de a többiek nem nyalizásnak vették, őt mindenki szerette.
Ott volt a gimis ballagásomon, rendszeresen találkozunk és mindennap beszélünk.
Olyan mintha anya lenne. :)
Én személy szerint fontosnak tartom az ilyen kapcsolatok megőrzését. Nem egy volt tanárommal tartom a kapcsolatot. És sose nyaliztam! Ezt-azt besegítettem nekik, de szívesen tettem.
Nem voltam jó gyerek, sokszor kihúztam a gyufát, igazgatói intésem is volt, mégis szerettek. Csak azóta benőtt a fejem lágya. :)
3-as vagyok
Teljesen megértelek. De gondolj arra, hogy majd elballagsz és akkor ezekkel a tökfejekkel nem is találkozol, neked meg megmarad a kapcsolat. Lesz egy ember akire számíthatsz. Nekik nem biztos, hogy lesz ilyen kapcsolatuk. :)
Itt a 3-as és 5-ös :)
Ennek nagyon örülök!
Úgy tűnik rokon lelkek vagyunk, szeretünk másoknak segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!