Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt gondolja rólam hogy volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt gondolja rólam hogy volt már pasim. Elmondjam hogy még soha sem volt barátom?

Figyelt kérdés
Egy fiúval mostanában randizgatunk, de nekem még soha sem volt barátom, pedig 21 éves vagyok. (tudom gáz de nem ez a kérdés). Elkezdi nekem mondani, hogy "Az előző barátod..." meg úgy kezel mintha már nem tudom miken túl lennék. Lövése sincs róla hogy nem volt még soha senkim: se csók, se szex se semmi. Ezt el kellene mondani, vagy hagyjam meg abban a tudatban hogy volt már? Nyilván ha szexig jutunk elmondom, de addig?
2013. febr. 20. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Bízol benne annyira, hogy több is lehet randinál?

Ha igen és tisztel annyira mint barátnőjét, akkor mindenképpen mond el, viszont ha fellengzős akkor ne foglalkozz vele.

2013. febr. 20. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki. Ha normális a srác,akkor ezt csak értékelni fogja ,ha meg lenéz miatta ,akkor egy balf... és nem érdemel meg.:)
2013. febr. 20. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne várj addig, mond el. Nincs ebben semmi. Nem gáz,hogy eddig nem volt senkid, hiszen mindenkinek megvan az oka, miért van ez,ami lényegtelen. Ha értelmes akkor felfogja. N
2013. febr. 20. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én elmondanám... :)

20f és még nem volt barátnőm

2013. febr. 20. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
ha nem csak egy gyors numera kell neki, akkor mindenkeppen fogja ertekelni, hogy ha elmondod. Ha meg elszalad, akkor jol jarsz, mert elöbb utobb ugy is elszaladt volna.
2013. febr. 20. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám el, csak, ha rákérdez. Eleve nem értem, hogy minek kérdezget/beszélgetne veled az exeidről.
2013. febr. 20. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:

"soha sem volt barátom, pedig 21 éves vagyok. (tudom gáz"

Ez csak a looser nyomorékok szemében gáz, normális embernél az a gáz ha végigmentek volna rajtad 15en.

2013. febr. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!