Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy tesóm aki 14 éves, én...

Van egy tesóm aki 14 éves, én 12 vagyok. Álandóan piszkál, beszól, még ha rá is nézek azonnal azt mondja hogy te ne nézz rám. Ez nem kamaszkor ő mindig ilyen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még a barátaim előtt is lejárat.Amikor visszaszólok mindig ő jön ki nyertesnek.Nem értem.
2013. ápr. 15. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne szólj vissza, majd megunja. Ebből sohasem nőnek ki... Nekem is van bátyám aki már 20 éves, de még mindig ez megy. Mióta beszél azóta piszkál meg beszólogat. Ezt el kell viselnünk. Ez a sorsuk a kis tesóknak! :)
2013. ápr. 15. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy neked ez duplán rosszul esik, hogy ráadásul a tesód ilyen. Szeret ő téged a szíve mélyén, csak gondolom így 'nagynak' érzi magát. Régen mi is folyton szívattuk egymást a tesómmal, de kb. egy éve még csak nem is veszekedtünk semmin. :)
2013. ápr. 15. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Menny oda hozzá és öleld meg.
2013. ápr. 15. 18:27
 4/6 anonim válasza:
mondd el neki, hogy mennyire szereted, akármit is csinál
2013. ápr. 15. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2013. ápr. 15. 21:35
 6/6 anonim válasza:
Ez normális, a nagyobb testvér szekálja a kisebbet, akármennyire is szeret, piszkálni még 20-25 évesen is fog :D!
2013. jún. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!