Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez a kamaszkor miatt van?

Ez a kamaszkor miatt van?

Figyelt kérdés

Nos.

Egész nyáron itthon voltam bennt a házba és gépeztem. Suliidőben 9-kor feküdtem le aludni és 5-kor keltem de a nyár alatt szinte mindig éjjeli 2-kor mentem aludni és 8-9-kor keltem. Anyu szerint felborult a biológiai órám ezért most visszaálltam a 9- órás elalvásra és ez működik is.

észrevettem hogy nagyon nagyon hülye gondolatok jöttek elő az agyamban pl:. öngyilkos leszek(nem értem hogy gondolhatok ilyenre D: ) , az egész életem unalmas lesz , nemtudom mit fogok csinálni .... de ha ezek a gondolatok előjönnek akkor elkezd nagyon gyorsan dobogni a szívem , félek és nagyon rossz érzés jön rám hogy én ezt nem bírom így örökre. Kb:. 3 napja kezdtem el az agykontroll-t használni érzem hogy lassan is de kezd használni mert egyre "halványabban" érzem ezeket a gondolatokat. Mostmár csak az jön elő hogy én mindig csak unatkozok , meg sose fog semmi sem örömet okozni , meg nem tudok semmit se csinálni , meg nem lesz semmi izgalmas se az életemben.

Szerintetek ez azért van mert egész nyáron itthon voltam a négy fal között? Anyu aszt mondta hogy a kamaszkori hormonok és majd elmúlik. Lehet hogy ez a hormonok hatása?

Mert amúgy teljesen jól vagyok meg tudok nevetni mindenen meg boldog vagyok. (néha azért vannak hangulatingadozásaim)

14/l

2012. aug. 23. 11:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is nagyon érzékeny lelkű vagyok, könnyen meg lehet bármivel bántani.
2012. aug. 23. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg a kamaszkor miatt van, de jobb lenne ha ebbe az utolsó egy hétben elmennél bulizni vagy haverokkal lógni. Legyen előtted egy cél :) Például biciklizz sokat vagy fussál :) Én rendőrnek készülök igaz még most megyek 7.-be,de egész nyáron erre gyakoroltam :) És észre sem vettem,hogy ilyen hamar eltelt :) És nincs semmi bajom régen meg én is itthon ültem és én nekem is megfordultak ezek a fejemben,de ma már csak nevetek rajtuk ha vissza gondolok arra az időre 13/L
2012. aug. 23. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Haverrr, mintha engem írál volna le, csak lányként! Mozdúlj ki, barátkozz! És igen ez tényleg a kamaszkor miatt van!
2012. aug. 23. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
és mennyi ideig tarthat ez?
2012. aug. 24. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ameddig tart a szünet
2012. aug. 24. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:
időpocsékolás. semmi több. (én is 14 éves lány vagyok, mégis tele volt programmal a nyaram, pedig csak egy hétig voltam nyaralni.) keress magadnak valami hobbit, olvass könyveket, legyél a szabadban, sportolj, találkozgass. addig nem baj, ha az öngyilkosság gondolata félelemmel tölt el, az már igen, ha vágyakozva tekintesz rá. legyenek céljaid. ez így elég megkeseredettnek hangzik..
2012. aug. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!