Ez a kamaszkor miatt van?
Nos.
Egész nyáron itthon voltam bennt a házba és gépeztem. Suliidőben 9-kor feküdtem le aludni és 5-kor keltem de a nyár alatt szinte mindig éjjeli 2-kor mentem aludni és 8-9-kor keltem. Anyu szerint felborult a biológiai órám ezért most visszaálltam a 9- órás elalvásra és ez működik is.
észrevettem hogy nagyon nagyon hülye gondolatok jöttek elő az agyamban pl:. öngyilkos leszek(nem értem hogy gondolhatok ilyenre D: ) , az egész életem unalmas lesz , nemtudom mit fogok csinálni .... de ha ezek a gondolatok előjönnek akkor elkezd nagyon gyorsan dobogni a szívem , félek és nagyon rossz érzés jön rám hogy én ezt nem bírom így örökre. Kb:. 3 napja kezdtem el az agykontroll-t használni érzem hogy lassan is de kezd használni mert egyre "halványabban" érzem ezeket a gondolatokat. Mostmár csak az jön elő hogy én mindig csak unatkozok , meg sose fog semmi sem örömet okozni , meg nem tudok semmit se csinálni , meg nem lesz semmi izgalmas se az életemben.
Szerintetek ez azért van mert egész nyáron itthon voltam a négy fal között? Anyu aszt mondta hogy a kamaszkori hormonok és majd elmúlik. Lehet hogy ez a hormonok hatása?
Mert amúgy teljesen jól vagyok meg tudok nevetni mindenen meg boldog vagyok. (néha azért vannak hangulatingadozásaim)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!