Mi lehet velem? Már nagyon idegesít kezdek begolyózni tőle!
Figyelt kérdés
Tudom a pontos időt : június 28. óta ( akkor volt barátnőm szülinapja) elmentünk élményfürdőbe. Előtte nagyon izgultam . Reggel felkeltem és azóta máig nem élem meg teljesen ami velem történik. Nem tudok annyira gondolkodni és néha belegondolok hogy mi lehet velem.....azóta este arra gondolok h pl.: halál meg ilyesmik.....segítsetek légyszi! Hogy lehetne megszűntetni? Meg akarom élni a mindennapjaimat!2012. márc. 25. 11:56
1/6 A kérdező kommentje:
ja 12/L és lehet hogy a kamaszkor miatt van? És ha attól akkor mikor múlik el?
2012. márc. 25. 11:58
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem is épp a pubertás kort éled meg. De igazából nem igazán értem mi az igazi gondot: most arra akarsz utalni, hogy azóta zavart vagy? És a halállal úgy foglalkozol, hogy a sajátodé vagy másoké, esetleg családtagjaidé?
3/6 A kérdező kommentje:
hát néha este belegondolok h milyen lenne h 1 családtagot elveszítenék vagy ilyesmi..... én igen kicsit zavart vagyok meg hát nem élem meg ahogy említettem.....lehet hogy pihennem sokat?
2012. márc. 25. 17:16
4/6 anonim válasza:
Tudod, lehet, hogy ott láttál valamit, vagy megijedtél egy túl magas csúszdától, megingott a lábad alatt valami vagy nem is tudom...
én visszamennék abba a fürdőbe és jól körül néznék, hogy mit láthattam.
Én nem emlékszem, hoyg a pubertás korom alatt lett volna halálfélelmem...szerintem nem attól van
De kitartás! :) www.youtube.com/watch?v=-wzjQxrJENM
5/6 A kérdező kommentje:
mielőtt még elindultunk volna akkor már éreztem...és ott már sokszor voltam bizos hogy nem amiatt van....
2012. márc. 28. 18:18
6/6 Mellindaa válasza:
Szia.
Tudom min mész keresztül,hasonlón esek én is át.Ez szerintem pubertás-kori ,,tünet". Nem tudsz ellene tenni,sajnos..szerintem egyszerűen csak fogadd el,idővel elmúlik. Én is megszeretném élni a mindennapjaimat,de gyakran ez nem sikerül,hidd el...kinőssz majd belőle,csak merd elfogadni és nem törődni vele.
Én ezt teszem,már hozzászoktam.Idővel majd minden jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!