Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez így? Rohadtul...

Miért van ez így? Rohadtul idegesít egy szerencsétlen senkinek érzem magam.

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. a "barátnőim" minden fiúnak tetszenek bókolnak is nekik nagyon sokat. meg minden. párnak már van barátja is. pedig most őszintén mondom semmi túlzással se rosszindulatból én sokkal de sokkal szebb vagyok jó az alakom az arcom se pattanásos okos is vagyok és művelt. de 14 év alatt senki sem mondta nekem hogy jól nézel ki vagy ilyesmi még egyszer sem. ez most miért van
2011. nov. 21. 17:31
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

az arcformám,a szemeim a szám mindenem ugyan ilyen. csak mert képet nem akarok magamról rakni

2011. nov. 21. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Most erre nem lehet mit mondani. Nem ismerünk. Talán a barátnőidnek sokkal több szerethető tulajdonsága van, vagy szerethetőbb. Én nem tudnám kijelenteni, hogy igen, én okosabb, műveltebb, szebb, kedvesebb vagyok mint ők; még akkor se ha így lenne.

És a barátnőidet miért írtad idézőjelbe?

2011. nov. 21. 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
mert csak azért foglalkozom velük mert ők nagyjából normálisak a többiekhez képest. amúgy ez nem igaz beképzeltek,nagyképűek szemtelenek és bunkók. mégis mindenki rájuk van állva. ( ezek után képzelhetitek milyen lehet a többi osztálytársam ha ők a normálisak)
2011. nov. 21. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

tanácsok egy sorstársad kezéből: az kizárt h 14 évesen művelt legyél:D kicsit vegyél vissza az arcodból.

ki a cicivel, legyenek dekoltált pólóid - oké h ez most nagyon qvásan hangzik de csak ennyi kell és felfigyelnek rád, beszélnek veled, és rájönnek h nem vagy qva hanem egy tök rendes csaj, és neked is fognak bókolni. vagymi:D

ja és a pattanásokról senki sem tehet! 5 éve próbálom eltüntetni,alapozó, krémek, maszkok, de semmit nem használ, nem durva de azért látszik, szal ez ne legyen szempont a fiúk úgyis azt gondolják erről, meg a fogsziről is, h majd leszedik/eltűnnek nemsokára.:)

jó ez most húlyén hangzik tőlem, aki úgyanúgy áll a helyzettel 15 évesen, a különbség csak h nekem nincs nagy arcom (am inkább lenne) és az egész oszt-om és legjobb bnőim megvannak "átkozva" evvel, h a fiúk vhogy elkerülnek minket. pedig járunk buliba, normálisan nézünk ki, vannak fiú barátaink, de ze vhogy nem jön össze. majd csak lesz vhogy. kitartást:) puszi

2011. nov. 21. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
velem is tök ez van :D csak velem tudom hogy mért.. mert énvagyok a nagy "szívtörő" . egy fiúnak azt mondtam hogy nem akarok vele járni. és ezért úgy egy fiúse közeledik hozzám. amúgy nálunk nem úgyvan hogy okos-nem okos hanem menő-nem menő.
2011. nov. 21. 17:42
 6/6 Mellindaa válasza:

Szia,ha még mindig ez a helyzet áll fönn.Lenne egy tanácsom,ne törődj másokkal.

Nem kell ahhoz kitenned a ,,dolgaidat",hogy észrevegyenek.

Én mikor új suliba mentem 3 évig mindenki lesz*rt nagyívből.Aztán gondoltam egyet,változtatok.És lám...elkerültem egy cserediákprogramba,kimentem Külföldre.Tetszett.Egy hetet voltam kinnt,más közegben,távol.Önbecsülésem lett,stílusom.Nem kell feltétlenül elutaznod,csupán változtatni talán egy-két apróságon.Tanulj vmi újat,vagy barátkozz olyanokkal,akik meg is érdemlik... stb

De hidd el nekem,3 évig semminek se néztek,ma az osztályom ranglistájának elején állok sokmás barátommal.Nem csináltam semmit,csak nyíltabbá váltam az emberek előtt.Tanácsolom neked is ezt.

Ja és 4 évig a fiúk kerültek.Ez az utólsó előtti évem,olyanokat ismertem meg (hiszen leküzdöttem a fiúk miatti lámpalázamat)akiket mindig láttam,de csak most ismertettem meg magamat velük.Jó fejnek tartanak.Így ismertem meg a barátomat is.

Ne keseredj el,még előtted áll egy egész élet.

2012. ápr. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!