Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
Az elso szerelmem valentin napon szakitott velem.ket evig voltunk egyutt es miutan szakitott velem ket nap mulva folvitte magahoz azt a csajt aki miatt veszekedtunk mert azt mondta hogy csak haverok..aztan miutan szakitott velem azt mondta hogy legyunk baratok es ne nyomuljak ra ha azok leszunk .es ket hetig irogatott nekem .de amikor megtudtam hogy osszejottek megmondtam hogy felejtsuk el egymast.enyhe szoc.fobiam van es teljesen depresszios lettem.faradt vagyok fogytam ot kilot es rosszul vagyok az emberektol.a baratomak mindent megadtam amit csak tudtam .nagyon szerettem es annyira faj most .biztos velem van a baj .nem tudom mit kezdjek magammal
2013. ápr. 14. 17:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy büdös paraszt a barátod, találj valaki olyat, aki meg is becsül.És az nem feltétlenül egy szőke herceg típus.
2013. ápr. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!