Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Másnak érzem magam. Tudnátok...

Másnak érzem magam. Tudnátok segíteni? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon másnak érzem magam. Néha előre megérzem, h mi fog történni, és megsejtem, hogy mit gondolnak mások. Ez lehet, vagy csak beképzelem? (normális válaszokat légyszíves.)

2013. márc. 1. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Érzékenyebb vagy az apró jelekre a kommunikációban és testbeszédben, ezért nagyobb eséllyel találod el, hogy mik egy esemény lehetséges következményei illetve ki-mit-miért tesz :)
2013. márc. 1. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:

szia, én is ilyen vagyok, beszélgethetünk ha szeretnéd.

ilyen vagy? (én igen), ez segíthet jobban megérteni magad.

[link]

2013. márc. 1. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:

első: Köszönöm a segytséged!

második: iiiggeenn!!! pont ilyen! beszélgethetünk szerintem is. :) hol? ( webhely stb stb. ) :)

2013. márc. 2. 13:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves masodik! Ebbe a dologba beletartozik az is, hogy idonkent nagyon megtudok szeretni embereket?:/
2013. márc. 4. 13:59
 5/8 anonim válasza:
Pont én is ugyanolyan vagyok , mint a belinkelt oldalon le van írva . Nagyon furcsa , hogy ezt az egész oldalt mintha rólam írták volna. Nagyon gyakran vagyok szomorú és sajnos magányosnak is érzem magam és erről soha senkivel nem beszélgettem még :// 16/L
2013. márc. 9. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Es nem is szeretnel senkivel beszelni errol? En szeretnek, de nincs aki megertene.:/ 14/L
2013. márc. 10. 11:22
 7/8 anonim válasza:
Előző vagyok . Nyugodtan írhatsz privit ha gondolod . :)
2013. márc. 10. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Írnék én, ha tudnám hogy kell. :/ Nem tudnál írni te?:)
2013. márc. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!