Olyan pocsékul érzem magam. Pedig másnak ezerszer rosszabb?
Teljesen kivagyok és igazából nagyobb indokom nem is lehetne rá.
Van egy gyönyörű 19 hónapos lányom, egy szerető férjem és jól működő házasságom.
Próbálkozunk a tesóval 1-2 hónapja, de múltkor nem jött össze, most pedig még elkaptam valahol fertőzést is. Emiatt le kell állnunk, ami teljesen érthető az eü okok miatt. Nem is akarom erőltetni a babaprojektet, ezt a férjemnek is mondtam.
Mégis annyira elvagyok keseredve. Szinte csak sírni tudnék. Nem eget verő, hogy újra terhes legyek és megint babázzunk, de azért olyan jól esne. Újra átélni azokat a napokat, amiket a kislányunkkal..
Emellett pedig teljesen hül*ének érzem magam, mert mások hónapok-évek óta próbálkoznak egy gyermekért. Annyira sz@rul érzem magam.. önzőnek méghozzá :((
Nem akarok rágörcsölni erre a témára, de azt hiszem, hogy ez lehet, hogy csak rosszabb lesz.
Pedig ez egyértelműen a rágörcsölés miatt van. Hiába mondod hogy nem akarod erőltetni belül tuti nem így érzel.
Hagyd hogy majd jöjjön amikor jönni akar. Második babánál már tudhatnád hogy ez hogy megy.
Pont ez az, hogy a lányunk egyik percről a másikra jött. Nála nem volt "várakozás" úgymond, pedig tervezett baba volt és nem becsúszott. Szóval nagy mázlink volt, mert ez az!
Igen, lehet vele babázni, nagyon is jó vele. Csak az első terhesség és az első pár hónap.. jaaaj.. számomra az semmivel sem pótolható.
Ettől az érzéstől függetlenül pedig imádom a lányom, az én kis csodámat. Mindennap hálát adok az úrnak, hogy egészséges és hogy anya lettem.
Igen, le kéne sz@rnom az egészet, aztán csak jön majd valamikor.. ha meg nem, akkor így jártunk. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!