Tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
Az elso szerelmem valentin napon szakitott velem.ket evig voltunk egyutt es miutan szakitott velem ket nap mulva folvitte magahoz azt a csajt aki miatt veszekedtunk mert azt mondta hogy csak haverok..aztan miutan szakitott velem azt mondta hogy legyunk baratok es ne nyomuljak ra ha azok leszunk .es ket hetig irogatott nekem .de amikor megtudtam hogy osszejottek megmondtam hogy felejtsuk el egymast.enyhe szoc.fobiam van es teljesen depresszios lettem.faradt vagyok fogytam ot kilot es rosszul vagyok az emberektol.a baratomak mindent megadtam amit csak tudtam .nagyon szerettem es annyira faj most .biztos velem van a baj .nem tudom mit kezdjek magammal
2013. ápr. 14. 17:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
17eves lany vagyok.ja es a barataimra se szamithatok .ok csak hulyenek neznek a hatam mogott szerintem az enyhe fobiam miatt (amit nem is tudnak hogy az) es teljesen egyedul vagyok.
2013. ápr. 14. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Először le kellene győzni a probléma forrását, vagyis a szerelmi bánatodat, ha ez megvan, akkor már a szociális fóbiádat is könnyebben tudod kezelni. Valami kell, mai eltereli a figyelmed, egy hobbi vagy a családdal lenni, ha már a barátaidra nem számíthatsz, bár érdekes barátaid lehetnek, akikre a bajban nem számíthatsz. Szóval valahol a szerelmi bánatod a legtöbb problémád forrása, ez nem szokatlan ilyen korban. Miután megoldottad az eredeti problémát azután már kereshetsz egy új pasit magadnak.
2013. ápr. 14. 17:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Probalom :( .csak az a baj hogy tok onbizalomhianyos vagyok pedig tudom hogy jol nezek ki 164 cm vagxok 55 kg hosszu barna hajam van.de egyszeruen ez hogy zarkozott vagyok es a szakitas ugy lerombolta az onkepemet
2013. ápr. 14. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, hogy egy szakítás egy kicsit visszaveti az önbizalmat egy introvertált embernél. De ahogy leírtad, biztosan nagyon szép lány vagy (az adatok alapján nekem úgy tűnik), szóval igazából nincs mitől félned. Egy kicsit több időre van szükséged, hogy feldolgozd a szakítást és szerintem hamarosan lábra tudsz majd állni, akkor meg a fiúk is észre fognak venni, ha egy kicsit jobb kedved lesz, vidámabb leszel. Egyébként jó lenne, ha beszélnél erről valakivel a rokonsági vagy baráti körödből, aki nem akar minden áron valami jó tanáccsal ellátni, könnyebb lenne neked is.
2013. ápr. 14. 18:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon osszetarto a csaladom de nem mondom el.nekik ezt a fobiamat soha.nemtudom hogy depresszios vagyok e de mar neha az ongyilkossag is megfordult a fejemben :'(
2013. ápr. 14. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, nagyon szeretted ezt a fiút, gondolom sokat jelentett és jelent a számodra. Van esetleg még valami probléma? Akkor minél előbb meg kellene osztanod valakivel ezt, akkor a barátaiddal, vagy egy olyan személlyel, akiben megbízol. Ha nagyon súlyos a helyzet, akkor szakemberhez kell fordulni. Nem szabad hagyni, hogy ezek a gondolatok a hatalmukba kerítsenek.
2013. ápr. 14. 18:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettem :"(Nem tudnek ongyilkos lenni.de viszont mos magxon szenvedek es kitudja meddig fogok meg :(
2013. ápr. 14. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez rajtad múlik, amikor azt mondod, hogy elég volt nem szenvedek tovább és mostantól minden más lesz. Húzni kell egy határvonalat és véget vetni a sajnálkozásnak. Erre igazából nincs nagyon más, ezt neked kell meglépned. El kell döntened, hogy mától minden más lesz.
2013. ápr. 14. 18:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Megfogadom es koszonom:)
2013. ápr. 14. 18:38
 10/11 anonim válasza:
nehéz dolog ez, mikor velem a barátom szakított, minden nap sírtam, nem ettem, nem csináltam semmit csak vegetáltam (pedig mi csak 7 hónapot voltunk együtt..) igazából ilyenkor ami segít, az az idő. jártam pszichológushoz ezzel, jó kimondani ezeket a dolgokat. vagy vezess naplót, az nekem összeszedte a gondolataimat. a pszichológus olyan javaslatokat mondott, minthogy gyűjtsem össze a dolgokat amik rá emlékeztetnek és kis "szertartás" keretein belül váljak meg tőlük, és akkor könnyebb lesz az engedés. barátok ne maradjatok, ez olyan hogy megdöglött a buksi kutya, de azért tartsuk meg... valakivel tényleg kéne beszélned, az nem jó ha magadba bánkódsz... az idő segíteni fog
2013. ápr. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!