Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez "csak" az én hibám-e, és...

Ez "csak" az én hibám-e, és tudok-e rajta segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy elég fura ember vagyok, alapvetően teljesen társasági, szeretem az embereket, senkivel sem vagyok ellenséges, stb, viszont nagyobb közösségekben, lásd pl iskola, ahol nem feltétlen azokkal vagyok, akikkel akarok, az emberek egy része mindig betalál, és elítél, úgymond mint egy darab szart amibe jó érzés belerúgni, és ezáltal úgy hatnak a közösségre, hogy minden amit én teszek vagy próbálok tenni, és ahogyan próbálok megnyilvánulni az sz*r, gondolom nem kell tovább ecsetelni

Ha viszont olyanokkal vagyok, akikkel van valamilyen szinten közös téma, akkor teljesen jól megvagyunk, soha semmi probléma, vannak olyan emberek, akikkel meglepően jól kijövök, és a többi (általában akkor, ha kettesben vagyunk, vagy kisebb közösség)

Szóval a kérdés nagyjából az lenne, hogy ez miért lehet, és valamilyen módon lehet-e rajta változtatni, mert attól tartok, hogy ha más közösségbe kerülök, ugyan ez megismétlődne.. (Egyébként hozzátenném, hogy akik direkt betalálnak azok 99%-ban olyanok, akikkel egyébként sem kívánnék egy társaságban mutatkozni, nem hogy leállni akár beszélgetni is, de ezt eleinte sosem mutattam az előtt, hogy "betaláltak" volna)

Nem biztos hogy jó hely, de nem tudtam hova írjam :D

2013. febr. 22. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:

A közösségeket nem mindig tudod megválogatni ahova bekerülsz,ilyenkor vagy megpróbálsz beilleszkedni,vagy kívülálló leszel vagy tovább állsz.

Ha kikerülsz a melóhelyekre oda se barátkozni járnak az emberek,szóval ha új közösségbe kerülsz akkor új lappal indíthatsz,bizonyos helyzeteket kerülj,ne hagyd magad.Ha egy darab sza rnak néznek és beléd rúgnak akkor legyél keményebb és ne hagyd magad mert akkor folytatni fogják és soha nem lessz vége.

2013. febr. 22. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:

"elég fura ember vagyok"

szeretlek:)

2013. febr. 22. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!