Mért van az, hogy egy ismerősömhöz ha elmegyek és leülök egy székre akkor az SD kártya hibám van?
Figyelt kérdés
Vagy a telefonba,nem lássa a kártyát vagy a tablet,és kombinálva.Miután kiveszem és vissza helyezem utána jó minden.Már nem tudok mire gondolni?Mi lehet ez?Máshol nem fordul ilyesmi elő!-csak ott!2013. febr. 4. 15:56
1/4 anonim válasza:
ne menj odaXD neharagudj, de elég hihetetlennek tünik, h csak egy embernél, és csak ha leülsz:D ha a zsebedbe van, és mindig amikor leülsz ugy nem jó, akkor valszeg vmi kontakt hiba.
2/4 A kérdező kommentje:
Másokat nem tudom nem kérdeztem,meg nem is beszéltem róla még senkinek erről.A leüléstől nem lehet mert felső mellény zsebről van szó,meg nem egy készülékről!
Legközelebb viszek egy harmadikat is mondjuk egy fényképezőt,kíváncsi vagyok rá mi történik?
2013. febr. 4. 18:13
3/4 Napkiraly válasza:
ugyanannál az embernél ugyanazon a széken? Más széken más embernél nem?
Egyszer volt nálam valaki, aki azt mondta őtőle megbolondulnak a gépek. Hülyének néztem, aztán a számítógépemen beköszönt a kék halál (se előtte se utána nem volt ilyen hosszú ideig)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ugyanannál az embernél ugyanazon a széken!-azért is érdekes a dolog különben nem is írtam volna a témában.
2013. febr. 6. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!