Kártyám lejárt, és magánszám hívogat. Ötletek, hogy mi lehet ez? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Ha felveszem, fura hangokat hallok, mintha felvételről menne. Először egy kisgyerek volt, most valami férfi hang volt és azt mondta, "hello everybody", többször.2013. jan. 1. 13:13
3/6 anonim válasza:
Ez miért is Ezo? Ne vedd fel, ennyi...
4/6 anonim válasza:
A Telenornál az a protokoll az ilyen esetekre,hogy felveszed háromszor a zaklató hívást,lejegyzed a pontos időpontot,aztán írsz egy levelet a szolgáltatónak,melyben kéred őket,hogy derítsék ki a zaklatód kilétét,és beszélgessenek el vele egy kicsit.Ők ezt meg is teszik anélkül,hogy veled közölnék,hogy ki volt az illető.Nekem azt mondták,hogy meggyőzőek tudnak lenni:)Más szolgáltatóknál nem tudom milyen lehetőségek vannak,de az ügyfélszolgálaton biztosan megmondják.
5/6 A kérdező kommentje:
De... engem csak az zavar, hogy a kártyám lejárt. Senki más nem tud felhívni. Csak ez a... valaki. Erre kellene valamiféle válasz =/ (és eredetileg ezért is került ebbe a kategóriába, mert szerintem ez nem normális. ha le van járva a kártyám, nem tud senki hívni...)
2013. jan. 1. 14:27
6/6 anonim válasza:
Aha,tehát őrizgetsz egy lejárt kártyát a telefonodban,amit rendszeresen feltöltesz,hogy csöröghessen a titokzatos zaklatód.Hát ez nagyon hihető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!