Mi az oka hogy xperia ray telefonom véletlenszerűen hívogat számokat?
Szeretném kérdezni,valaki tud-e nekem segíteni.
Sony xperia ray telefonom van,Egyetlen probléma,de az eléggé súlyos hogy a telefon képernyőzár aktív mód mellett is véletlenszerűen hív számokat illetve a telefonkönyvből neveket.Nem tudom mi lehet a gond,hanghívás nincs rajta aktiválva,a telefon még nincs egy éves,ezt kb egy hónapja műveli.
Sosem értettem mindek egy olyannak okostelefon aki ennyit nem tud de itt egy kis segítség:
(Első találat google-ban)
Mi a furcsa abban ha idősebb is szeretne haladni a korral?
Szereti és jól kezeli,nem ez az első okostelefonja egyikünknek sem....Nem ő csinálja,mert saját szememmel láttam amikor a telefon gondolt egyet és tárcsázott lezárt billentyűzet mellett.
Frissítve egy hónapja volt kb,most a 4.0.4. oprendszer van rajta.
Ma bevittem megnézetni,de ott is csak találgattak...azt mondta a srác hogy szerinte a frissítéstől bolondult meg a telefon,szívesen visszabutítja,de ezt meg én nem szeretném és amúgy sem volt biztos a dolgában.
Tehát ha valakinek még van ötlete azt szívesen fogadnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!