Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki ilyen zenén el kezd...

Aki ilyen zenén el kezd sírni, az depressziós?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, ért pár csalódás. http://www.youtube.com/watch?v=htqVDhSfbcY Legutoljára ezen a számon kezdtem el könnyezni. Ilyen típusú zenéket hallgatok évek óta, és nem érzem magam valami jól. Régen volt egy viszonzatlan szerelmem, de már nem hiszem hogy miatta lennék szomorú, ugy érzem hogy csaak szimplán az élet fáj, én kilátástalan a jövőm. Nem vagyok az a bulizós pasizós stílusu lány, inkább itthon ülni szeretek. Nemhiszem hogy ez depi lenne, de már elgondolkoztam rajta hogy mi van ha mégis. Régebben karcolgattam magam ollóval, és mostanában, ha nagyon rosszul vagyok, most is csinálom, és nem vagyok rá büszke. Csak értelmes válaszokat légyszi.

2013. ápr. 7. 21:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
jársz pszicológushoz? nekem is voltak bajaim, de én nem éppen a zenén sírtam, és nem is vagdostam magam. Ha nem jársz pszicológushoz, akkor szerintem kéne, nehogy elfajuljon véletlenül a dolog (nem azt mondom, hogy ez oylan komoly ügy, csak ha magadon észreveszed ezeket az apró jeleket, hogy vagdosod/ karcolgatod magad, és arra gondolsz, hogy depressziós vagy) akkor járnod kéne pszicológushoz, nekem is a pszicológusom segített (meg saját magam)!
2013. ápr. 9. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Ismerös, mennyire ismerös... Pont mintha magamat hallanám. Én is ilyen zenét hallgatok- vagy még rosszabbat -, és ráadásként értem is. Nemtom ismered-e a Depeche Mode nevü együttest... Ha nem akkor soha ne is nézd meg. Nálam is ugyanígy kezdödött, 12 évesen, most 14 vagyok, és ott tartok, hogy terápiára járok mert lebuktam hogy a 30 fokos lakásban hosszúujjúban voltam. Az ollóról áttértem a faragómból kiszedett pengére, most meg már alig tudom letenni a zsilettet... Annyit elértek, hogy nem vagdosom magam (annyit), de a hangulatom még mindig nem a régi. Mindkét nagyim meghalt 2 év leforgása alatt, és kicsit nehéz volt feldolgozni. Ha gondolod, írj privit, lehet, hogy tudok segíteni! :)

15/L

2013. ápr. 17. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
(mármint 3 hónap múlva 15... :))
2013. ápr. 17. 08:06
 14/15 anonim ***** válasza:

14 éves vagy, még nem dőlt össze a világ.:)

Nekem most van kissé kellemetlen korszakom 17 évesen, de remélem hamar túl leszek rajta.

2013. máj. 12. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Még tudsz ilyen dalokat ?
2013. máj. 13. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!