Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy boldog lány vonzóbb, mint egy depressziós, ugye?
igen, vonzóbb.
esetleg változtass a frizurádon, használj minimális sminket. érezd jül magad a bőrödben :-)
Ha azt mondom,hogy Kristen Stweardot(vagy hogy írják,mindegy az Alkonyatos csajról beszélek,aki nem tud mosolyogni) is ezért nem bírják ennyire a legtöbben,elhiszed?:) Senki sincs szívesen egy mogorva,élettelen ember társaságában.Erőltesd rá magad a mosolygásra.:)n persze nem úgy kell,hogy egész nap,mint a tejbe tök,de ha pl valakivel beszélsz,vagy köszönsz neki,mosolyogj többet!:) Annyira jó érzés néha,hogy mióta többet mosolygok,mások is sokkal kedvesebbek velem.:)Próbálj valahogy lelkesnek tűnni mások iránt,akkor is,ha van,hogy elküldenél mindenkit a fenébe. A végére olyan megszokott lesz,meg természetesnek fog neked is tűnni a dolog. Szimpatikusabb.:)
16L
otthon magad lehetsz
közösségben is tedd ugyan azt, legyél önmagad vállald fel, ott ezek szerint magadba roskadsz, Te tudod miért leszel ilyen netán azért, mert ott annyira szarul érzed Magadat N
Igen!
Mitől félsz, amikor társaságban vagy? miért nem tudsz ugyanolyan önfeledt lenni a barátaiddal, mint otthon? Vagy pont, hogy nincsenek ott barátaid? :/
Talán azért mert a lányok szebbek ha mosolyognak.
De amúgy én is így vagyok csak kicsit másképp.
Barátok közt dilis:mindig hülyéskedek meg ilyesmik.
Egyedül inkább komoly vagyok (a barátaim nem nagyon néznék ki belőlem)
És tömegben kb én is depressziós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!