Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha egy kívánságom lehetne azt...

Ha egy kívánságom lehetne azt kívánnám, bár férfi lennék, más lány is van így ezzel? L19

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 15:33
1 2 3
 21/22 Yingtáó válasza:
Pont csak ezért nem cserélnék!! A Női létben a legszebb dolog amit átélhetsz az a szülés, életet adás élménye. A rákszűrés nem fáj. Betegséget meg a pasik is ugyanúgy elkapják. Ha félsz a méhnyakráktól arra meg már van védőoltás is. Amúgy ezt is a HPV vírus okozza, amely a pasiknál ugyanúgy okozhat másfajta pl. ott is van prosztata rák. Szóval mindennek meg van az ellenkezője és nekik se élmény urológushoz járni. Én max csak sport miatt lennék férfi, mert vannak olyan sportok melyek eredendően férfi sportok és nőként nem lehet benn érvényesülni. Bár ehhez én már idős is vagyok. Meg néha rossz mikor nekünk meló mellett ott a gyerek meg a háztartás. Ja és azt sose feledd nem megszülni nagy feladat egy gyereket, hanem felnevelni az az igazi nagy feladat :)
2013. ápr. 3. 22:09
 22/22 anonim ***** válasza:
Heh, az a 6perces kép tetszett, de úgy hiszem az is csak a felszínét karcolgatja a férfiproblémáknak. Miért akarsz férfi lenni? Létezik nemváltó műtét, ha TÉNYLEG férfinak érzed magad, a nőkhöz vonzódsz, nem bírod elfogadni magad nőként stb. Ha csak azért akarnál férfi lenni, mert "jaj nekik sokkal könnyebb, erősek, nem vérzenek, nem kell szülniük stb" akkor légy szíves fejezd be a hisztit. A férfiaknak is megvannak a maguk problémái, csak beszélgetni kell velük és te magad is meglátod. A vérzés, tudom rossz, de ki lehet bírni. Szülni meg nem kötelező, ez a te tested, ha úgy érzed nem szeretnél gyereket vállalni, akkor nem fogsz és ebbe senkinek semmi joga beleszólni.
2013. ápr. 4. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!