Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha egy kívánságom lehetne azt...

Ha egy kívánságom lehetne azt kívánnám, bár férfi lennék, más lány is van így ezzel? L19

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
ën is ki szeretném próbálni egy pár napra, tényleg érdekes lehet, de azért én meg vagyok elégedve aval,hogy lány vagyok. És persze férfiként nem hordhatnék magassarkút:)
2013. ápr. 3. 16:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Mi férfiak is bekaphatunk valamit.Tudod hány nemi betegség van nálunk is?

Am ha én nő lehetnék tuti én is megfogdosnám magam állandóan.Nektek sokk előnyötök van.Ti cukik vagytok meg minden.Titeket mindenki szeret.Nekünk tudod mennyit kell azért küzdeni,hogy fölfigyeljetek ránk?

Ha ti magatokhoz nyúltok elég kihúzni az ujjatokat.Nekünk meg ott van az álló kígyó :D

2013. ápr. 3. 17:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen, azt, hogy csaj legyek.
2013. ápr. 3. 18:12
 14/22 anonim válasza:
Húúú de nagyon együtt érzek veled! Remélem ha meghalok egyszer, akkor férfi ként jövök a világra!!!!!! Nagyon irigylem a faszikat.
2013. ápr. 3. 18:20
 15/22 anonim válasza:

@18.20

Miért irigyelsz minket? Komolyan érdekel! :)

2013. ápr. 3. 18:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Csajok, mondom, hogy nemjó buli pasinak lenni... én nem szeretek az lenni :/
2013. ápr. 3. 18:35
 17/22 Pretty_Fighter ***** válasza:
Igen,én is nagyon szeretnék férfi lenni,de csak akkor ha helyes is lennék,mert már lányként megszoktam,hogy jól nézek ki és ha most azt kívánnám,hogy férfi legyek,lehet valami ronda lennék és ilyen áron inkább legyek egy szép lány:D
2013. ápr. 3. 18:59
 18/22 Kata-Kata válasza:
Amióta feltalálták az epidurális szülést, azóta nem kell tartanod a fájdalmaktól, én így szültem, és így csak az isteni élmény maradt meg! Én női testben, férfi aggyal élek, amit még nehezebben fogad el a világ, hogy önálló vagy, saját elképzelésed és akaratod van a világban. Szívesebben lennél férfi, de ez lehetetten.
2013. ápr. 3. 19:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Kata-Kata ez ma már nem lehetetlen...
2013. ápr. 3. 20:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne akarj férfi lenni% Hidd el, nehéz a férfiélet!

[link]

2013. ápr. 3. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!