Ha egy kívánságom lehetne azt kívánnám, bár férfi lennék, más lány is van így ezzel? L19
néha én is ezt kívánom, mikor azzal jönnek, hogy a férfiak a nagy kanok, mert sok nőt meghúztak, de a lányok kvák, ha sok férfit meghúztak..
olyankor annnnnnyira kívánom, hogy férfi lehessek, és a nagypofájuak meg lányok, és a fejüket lebsznám ^^
Amúgy nem (: gyermekáldást ki nem hagynám...
Rákos férfi is lehet, a gyerek témában meg sajnos tényleg a nő kapja a nehezét, de az éle más területein meg a férfiaknak nehéz. Szerinem inkább nőként kellene önbizalmat szerezned.
Amúgy én is néha megnézek 1-2 lányt és szoktam haveroknak mondani, hogy ha ilyen seggem/mellem lenne, egész nap el sem engedném :D
18/F
Én nem akarok férfi lenni szeretek nő lenni, nem vagyok tele önbizalommal de még is csak jól érzem magam. Igaz a menzesszel, és a gyerekszüléssel sem vagyok kibékülve.De azon kívül sok dolgot szeretek ami a nőiességemmel kapcsolatos.
Azon kívül lehet egy -két napra kipróbálnám, hogy milyen lehet férfinak lenni.:)
De miért akarnál férfi lenni? Nem értem. :D
6/8: A golyókkal semmit sem kell kezdeni... csak ott vannak, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!