Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha egy kívánságom lehetne azt...

Ha egy kívánságom lehetne azt kívánnám, bár férfi lennék, más lány is van így ezzel? L19

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%

néha én is ezt kívánom, mikor azzal jönnek, hogy a férfiak a nagy kanok, mert sok nőt meghúztak, de a lányok kvák, ha sok férfit meghúztak..

olyankor annnnnnyira kívánom, hogy férfi lehessek, és a nagypofájuak meg lányok, és a fejüket lebsznám ^^

Amúgy nem (: gyermekáldást ki nem hagynám...

2013. ápr. 3. 15:56
 2/22 anonim ***** válasza:
Miért akarsz férfi lenni? 19/F
2013. ápr. 3. 15:57
 3/22 anonim válasza:
100%
A fiúk is biztos gondoltak már erre hogy nők lennének.(éjjel nappal magukat fogdosnák)F/15
2013. ápr. 3. 15:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Ne akarj az lenni, nemjó buli.
2013. ápr. 3. 15:59
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát,én pl rettegek a gyerekszüléstől:( meg hogy rossz rákszűrést kapok,,állandóan ilyenektől félek:(
2013. ápr. 3. 16:02
 6/22 anonim ***** válasza:
Azt leszámítva, hogy nem tudnék mihez kezdeni a golyókkal, ja... Bár nekem mondják is, hogy csak a farok hiányzik rólam... 20L
2013. ápr. 3. 16:05
 7/22 anonim ***** válasza:

Rákos férfi is lehet, a gyerek témában meg sajnos tényleg a nő kapja a nehezét, de az éle más területein meg a férfiaknak nehéz. Szerinem inkább nőként kellene önbizalmat szerezned.

Amúgy én is néha megnézek 1-2 lányt és szoktam haveroknak mondani, hogy ha ilyen seggem/mellem lenne, egész nap el sem engedném :D

18/F

2013. ápr. 3. 16:06
 8/22 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok evvel,tényleg jó lenne férfinak lenni :))
2013. ápr. 3. 16:22
 9/22 anonim ***** válasza:

Én nem akarok férfi lenni szeretek nő lenni, nem vagyok tele önbizalommal de még is csak jól érzem magam. Igaz a menzesszel, és a gyerekszüléssel sem vagyok kibékülve.De azon kívül sok dolgot szeretek ami a nőiességemmel kapcsolatos.

Azon kívül lehet egy -két napra kipróbálnám, hogy milyen lehet férfinak lenni.:)

2013. ápr. 3. 16:29
 10/22 anonim válasza:

De miért akarnál férfi lenni? Nem értem. :D

6/8: A golyókkal semmit sem kell kezdeni... csak ott vannak, és kész.

2013. ápr. 3. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!