Hogy legyen mint köszönőviszony?
Figyelt kérdés
ismerek egy csomó embert a suliból innen-onnan (pl együtt voltunk 1 táborban, vagy egy ismerősöm ismerősei, akikkel kb 1szer mentem valahova) de velük sose beszélek, mindig csak köszönök nekik a folyosón és ennyi. Az a gáz, hogy sok emberrel már több mint 1 éve csak köszönünk egymásnak, szóval fogalmam sincs mit szólna ha odamennék hozzá és elkezdenék beszélgetni, plusz azt se tudom miről lehetne. Van olyan, akivel annyi ideje nem beszéltem, hogy nem is köszönünk, csak elmegyünk egymás mellett :S De nekem nehéz csak úgy odameni2009. szept. 20. 15:53
1/2 anonim válasza:
Szólítsd meg őket valamilyen ürüggyel, kérd ki a véleményüket erről-arról (sulitéma) és máris szóba elegyedtek... nincs ebben semmi rossz vagy ciki, a legtöbb ember szívesen veszi, ha kedvesen megszólítják.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is úgy van. Sokan vannak, akik ugyanúgy, ahogy te, nem merik megszólítani a másikat. (ciki) Viszont ha megszólítod, szívesen beszélgetnek. Ha nagyon akarsz, kiagyalhatsz jeleneteket. (Babrálva a táskád csattját, mintegy véletlenül nekimész. Bocs. A lábadra léptem? Hú, de baró cipőd van, várj, letörlöm - ugyan már nem kell, nem nyaraltunk együtt? Ja! Te voltál az, aki az ablakon mászott ki mikor villámlott? Vagy: Akármi legyek, ha nem azt hittem hirtelen, hogy Bred Pitt jön itt velem szemben. Vagy: Hé, nem te vagy a Borkó Tímea unokatesója, akivel a szülinapján találkoztam? Nem? Ó de kár, bocs, pont olyan a táskád! Vagy egyszerűen: Hé, nincs buszjegyed véletlenül, elveszett a bérletem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!