Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Harmincon túl megváltozni,...

Harmincon túl megváltozni, újrakezdeni az életet?

Figyelt kérdés

Elcsesztem a fiatalságomat, rossz társaságba keveredtem egy részeges, drogos, link alak voltam, nem tanultam, a 20as éveimben azért dolgoztam, hogy elbulizzam, semmim nincs és senkire nem számíthatok. Nemrég volt egy sikertelen öngyilkossági kisérletem. Senkit nem hibáztatok, én rontottam el, nagyon.

És most úgy döntöttem, változni szeretnék, becsületes életet élni, tanulni, diplomát szerezni, utána embereken segíteni, állatokkal foglalkozni. Szerintetek újra tudom még kezdeni az életemet harmincon túl?

2013. ápr. 1. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen , bármit el tudsz még érni.
2013. ápr. 1. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lesz,de semmi sem lehetetlen. Ha nagyon akarod,meg tudod csinálni!:)
2013. ápr. 1. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Simán újra kezdheted! Tőled idősebbek is megteszik.

Kitartás, sok sikert!

2013. ápr. 1. 18:27
 4/7 acelsziv ***** válasza:

Gratulálok a döntésedhez.

És csak egy dolog: Nincs olyan idős ember, aki ne tudná újrakezdeni.

Sok sikert.

2013. ápr. 20. 00:18
 5/7 anonim válasza:
Simán ujrakezdhetsz mindent ,csak akarni kell :)akármennyi éves is vagy sok kitartással sok sikert :)
2013. máj. 3. 11:40
 6/7 anonim válasza:
Milyen érdekes, én meg mindig arra vágytam hogy lazább lehessek, legyen baráti köröm, bulizhassak, de sosem jött össze...
2013. jún. 8. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, kedves Kérdező, mi lett Veled? Hasonló helyzetben vagyok, ugyan csak 2-3 évet szúrtam el az életemből (25-27 éves koromban) úgy, mint Te, de mire "megjavultam", minden a fejemre omlott. (Egy váratlan haláleset miatt.) Most kb. pont úgy érzem magam, mint Te, amikor kiírtad a kérdésed. Mesélj, van még esély?
2014. máj. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!