Én nem vagyok képes megváltozni, vagy nem is lehet?
Figyelt kérdés
Már jó pár éve küszködöm magammal. Volt pszichológus is, gyógyszer stb. Depressziós voltam, már nem érzem magam annak, de képtelen vagyok változtatni ezen a kedvtelenségen, inaktivitáson. Pedig időről időre mindig megpróbálom, de végül minden marad, ahogy volt. Nem megy ez nekem. Rosszul csinálom, vagy tényleg lehetetlen? Annyira tanácstalan vagyok. Azt is hozzá kell tennem, hogy igazából változtam, jelentőset vltoztam a kezdetek óta, de ezt valahogy nem tekintem annak. Golyót nekem...2012. ápr. 15. 14:00
1/2 anonim válasza:
A golyót add el, lehet, hogy másnak nagyobb szüksége van rá. Fogadd el magad, olyannak, amilyen vagy. Önmagában az is változás, ha "kibékülsz" önmagaddal. Ne ezzel foglalkozz. hanem szőjél terveket, törekedj a megvalósításukra. Ilyenkor a legkisebb eredmény is sikerélmény, mai felvidít, további biztatást, tehát optimizmust ad.
2/2 anonim válasza:
Mindent lehet..csak akarni kell!:)
Ha van kedved beszélgetni íírj.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!