Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer megütött megteszi legközelebb is? Képes lesz megváltozni?
Ha megteszi egyszer..., megteszi máskor is...és ugyan ez vonatkozik a megcsalásra is...!
Nah engem ütnének meg egyszer...biztos hoznám a konyhakést és a hátába állítanám..!
Egyébként az ilyen az nem férfi.., hanem egy féreg...!
Egy FÉRFI sosem üt meg egy nőt, még akkor sem ha esetleg tényleg megérdemelné...!
És azt kell hogy mondjam, meg is érdemled, mert hagyod...!
22:08 as vagyok...!
Lehet, hogy 2 év sok idő meg sok emlék, de könyörgöm...ne az idő és a megszokás tartson már össze két embert...!
Meg érted..., mi lesz ha össze is házasodtok meg gyerekeitek is lesz? Majd verni fog téged is meg a gyerekeidet is rendszeresen?
Hidd el, hogy előbb vagy utóbb de újra meg fogja tenni!
Én ezt nem várnám meg...!
Meg eleve milyen megalázás már...nem is értem ezeket a nőket, akik tűrik...
Szia
Sajnos aki egyszer üt üt máskor is tapasztalat. Először könyörög hogy soha többet csak elborult az agya meg bocsájtasz majd lapit jó fiú aztán megint csak egy kis ügy végett.... ez így mehet sokáig könyörög megbocsájtasz lapít üt már egy idő után nincs ok se csak érezd a törödést. Szerintem nincs olyan hogy valaki csak egyszer üt és utána soha. Sajnálom de az ilyennek jobb minnél hamarabb véget vetni, mert csak tönkre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!