Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egyszer megütött megteszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer megütött megteszi legközelebb is? Képes lesz megváltozni?

Figyelt kérdés
Három hónapja egy kiránduláson a párom felpofozott mert nem adtam oda a telefonom, semmi titkos nem volt benne, csak egyszerűen nem akartam odaadni, nagyon megharagudtam rá és szakitani akartam vele ő meg bocsánatot kért amiért ezt tette velem, én megbocsájtottam de azóta is bennem van ez a gondolat, hogy lehet legközelebb is megpofoz semmiségért, eddig nem ismertem ezt az oldalát,már két éves a kapcsolatunk, megbeszéltem vele ezt a dolgot, hogy folyamatosan gondolok vissza erre az eseményre és ő megigérte hogy többet nem tesz ilyent.Higyjek neki hogy komolyan gondolta az igéretét?és hogyan felejtsem el a történteket?
2010. jan. 8. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem erről csak az a véleményem, hogy engem egyszer lehetne megpofozni... a másodikra már nem lenne ideje. aki egyszer megteszi, megteszi máskor is.
2010. jan. 8. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
fiu vagy ?
2010. jan. 8. 21:58
 3/13 A kérdező kommentje:
21/L, a párom 25
2010. jan. 8. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a csaj és a srác pofozott fel? Én elhagynám, de azonnal, vagyis már ott mondtam volna, hogy pápá! Hát, milyen nagy gerinctelenség már, ha egy fiú megüt egy lányt? Semmi sem adhat rá okot, hogy előforduljon, főleg nem ez a pitiáner ügy!
2010. jan. 8. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteszi egyszer..., megteszi máskor is...és ugyan ez vonatkozik a megcsalásra is...!

Nah engem ütnének meg egyszer...biztos hoznám a konyhakést és a hátába állítanám..!

Egyébként az ilyen az nem férfi.., hanem egy féreg...!

Egy FÉRFI sosem üt meg egy nőt, még akkor sem ha esetleg tényleg megérdemelné...!

És azt kell hogy mondjam, meg is érdemled, mert hagyod...!

2010. jan. 8. 22:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért nem került a felszinre ez az oldala hamarabb?két év az sok idő és sok szép emlék hozzaköt. Miért kellett ez megtörténjen ennyi idő után? ennyire félre lehet ismerni egy pasit?
2010. jan. 8. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ragaszkodj a magánéletedhez.
2010. jan. 8. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

22:08 as vagyok...!

Lehet, hogy 2 év sok idő meg sok emlék, de könyörgöm...ne az idő és a megszokás tartson már össze két embert...!

Meg érted..., mi lesz ha össze is házasodtok meg gyerekeitek is lesz? Majd verni fog téged is meg a gyerekeidet is rendszeresen?

Hidd el, hogy előbb vagy utóbb de újra meg fogja tenni!

Én ezt nem várnám meg...!

Meg eleve milyen megalázás már...nem is értem ezeket a nőket, akik tűrik...

2010. jan. 8. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Főzz neki egy nyaklevest.
2010. jan. 8. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Sajnos aki egyszer üt üt máskor is tapasztalat. Először könyörög hogy soha többet csak elborult az agya meg bocsájtasz majd lapit jó fiú aztán megint csak egy kis ügy végett.... ez így mehet sokáig könyörög megbocsájtasz lapít üt már egy idő után nincs ok se csak érezd a törödést. Szerintem nincs olyan hogy valaki csak egyszer üt és utána soha. Sajnálom de az ilyennek jobb minnél hamarabb véget vetni, mert csak tönkre mész.

2010. jan. 9. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!