Képes megváltozni a pasi? Szerintetek ezek után más lesz?
ismered a mondást??
"Kutyából nem lesz szalonna?"
Nos a te példát pont jó erre..
Nem. A megkomolyodás az más, mondjuk ha évekig csak csajozott, falta a nőket, aztán megtalálja az igazit (esetünkben téged), akkor igen, meg tud komolyodni, megváltozhat, és felhagyhat érted a kicsapongó életmóddal.
De itt nem erről van szó! Hanem arról, hogy a nőkkel folyamatosan rosszul bánik, persze kezdetekben nem, akárcsak veled most. Ez egy olyan rossz tulajdonság, ami ha 28 évesen megvan, később is meglesz, és én ezért elkerülném.
Én a helyedben félnék,hogy megütöm a bokámat.
Ugyanis:ha eddig csajozós volt,Érted most ezt az életmódot feladhatja,és igen,megkomolyodhat,simán,DE...megváltozni nem fog!!!Ha az eddigi barátnőivel rosszul bánt,egy idő után Veled is rosszul fog bánni.
Szerintem mindenki meg tud változni, ha nagyon akar. A kérdés, hogy akar-e?
(Te pedig ne hagyd, hogy kihasználjanak.)
Nálam alapból nem játszik egy olyan pasi aki már megcsalta a barátnőjét vagy átverte, kihasználta stb. Az nem egy becsületes, egyenes ember és nekem ilyen nem kell.
Ha neked igen, és belefér az, hogy esetlegesen te is így jársz, akkor hajrá.
Volt egy hasonló pasim. A mi kapcsoltunkban is voltak gerinctelen húzásai.
A slusszpoén: sok év után neten megtalált, én már rég férjnél, neki is sokéves kapcsolata. Mivel érzelem már semmi nem volt bennem, érdeklődtem, mint egy ismerőstől, hogy mi újság, hogy alakul az élete. Büszkén mondta, hogy van két gyerek. Gratuláltam, kérdeztem, hogy mennyi idősek, fiúk, lányok?
Utána kuss. Később közös ismerőstől tudtam meg, hogy egy darab gyerek nincs. Arra a mai napig nem tudok rájönni, hogy mi volt ezzel a célja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!