Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képes megváltozni a pasi?...

Képes megváltozni a pasi? Szerintetek ezek után más lesz?

Figyelt kérdés
28 éves férfi, amolyan bulizós-macho-s típus. Volt már néhány barátnője, de az egyikkel 4 évet volt együtt. Az már szerintem elég komoly, viszont kihasználta a csajt és a különválásuk nagyon csúnya volt állítólag. De mialatt együtt voltak, mindent megadott a lánynak mert imádta őt! Ezután 1 évig volt egy másik lánnyal, az elején nagyon szerelmes volt, később ez elmúlt és csúnyán bánt a lánnyal(meg is csalta) és kihasználta. Most velem nagyon aranyos, látszik hogy belém van zúgva és érdeklem őt, de kicsit félek, hogy idővel ez lesz velem is, mint az előző kapcsolataival. Szerintetek meg tud komolyodni? Ha egy olyan nőt talál akit érdemesnek talál arra?
2011. júl. 9. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

ismered a mondást??

"Kutyából nem lesz szalonna?"

Nos a te példát pont jó erre..

2011. júl. 9. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A megkomolyodás az más, mondjuk ha évekig csak csajozott, falta a nőket, aztán megtalálja az igazit (esetünkben téged), akkor igen, meg tud komolyodni, megváltozhat, és felhagyhat érted a kicsapongó életmóddal.

De itt nem erről van szó! Hanem arról, hogy a nőkkel folyamatosan rosszul bánik, persze kezdetekben nem, akárcsak veled most. Ez egy olyan rossz tulajdonság, ami ha 28 évesen megvan, később is meglesz, és én ezért elkerülném.

2011. júl. 9. 13:13
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Én a helyedben félnék,hogy megütöm a bokámat.

Ugyanis:ha eddig csajozós volt,Érted most ezt az életmódot feladhatja,és igen,megkomolyodhat,simán,DE...megváltozni nem fog!!!Ha az eddigi barátnőivel rosszul bánt,egy idő után Veled is rosszul fog bánni.

2011. júl. 9. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem mindenki meg tud változni, ha nagyon akar. A kérdés, hogy akar-e?

(Te pedig ne hagyd, hogy kihasználjanak.)

2011. júl. 9. 13:16
 5/13 A kérdező kommentje:
De az egyik bnőjével 4 évet együtt volt! Oké, voltak csúnya húzásai de nagyon szerette a csajt, még szakításuk után is hónapokig szenvedett miatta, de a csajnak már nem kellett. Szerintem őt nem is csalta meg, viszont aki ezután jött csaj azt igen, de ott hamar el is múlt a szerelme. Mi van ha én is olyan leszek az életében mit ez a sok éves kapcsolata?
2011. júl. 9. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Nálam alapból nem játszik egy olyan pasi aki már megcsalta a barátnőjét vagy átverte, kihasználta stb. Az nem egy becsületes, egyenes ember és nekem ilyen nem kell.

Ha neked igen, és belefér az, hogy esetlegesen te is így jársz, akkor hajrá.

2011. júl. 9. 13:21
 7/13 napietus ***** válasza:
100%
Veled ugyanilyen lesz. eleinte kedves, majd megint csúnyán fog viselkedni. ezek a tények. ha Neked megéri pár jó hónap évekig tartó szemétkedés elviseléséért cserébe, akkor vágj bele. nekem nem érné meg. de Te döntesz, csak annyit javaslok: dönts racionálisan.
2011. júl. 9. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megváltozni nem tud. max ha belédzúg akkor Veled is normális lesz egy ideig. talán sokáig. de szerintem mindegy is, hogy mit írnak ide Neked, mert valószínűleg úgy sem hajtod el mégha sokan azt is mondják hogy kutyából nem lesz szalonna. próbáld meg vele aztán lehet jó vége lesz lehet ráfázol.
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

Volt egy hasonló pasim. A mi kapcsoltunkban is voltak gerinctelen húzásai.

A slusszpoén: sok év után neten megtalált, én már rég férjnél, neki is sokéves kapcsolata. Mivel érzelem már semmi nem volt bennem, érdeklődtem, mint egy ismerőstől, hogy mi újság, hogy alakul az élete. Büszkén mondta, hogy van két gyerek. Gratuláltam, kérdeztem, hogy mennyi idősek, fiúk, lányok?

Utána kuss. Később közös ismerőstől tudtam meg, hogy egy darab gyerek nincs. Arra a mai napig nem tudok rájönni, hogy mi volt ezzel a célja?

10/13 A kérdező kommentje:
De ha ezeket a dolgokat nem tudnátok, csak mondjuk annyit, hogy volt egy 4 éves kapcsolata, akit nagyon szeretett és a másik kapcsolata is jól indult csak aztán elmúlt a szerelme, bulizós típus? Ha csak ennyit tudnátok, akkor mit szólnátok? Vagyis ha nem tudnátok a többi dolgot, amiket leírtam.
2011. júl. 9. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!