Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetnék viccesebb?

Hogy lehetnék viccesebb?

Figyelt kérdés
tök unalmas vagyok :( osztálytársaim se nagyon keresik a társaságom, nem bánják ha ott vagyok, de egyszerűen nem tudok semmi vicceset mondani. De ami még ennél is rosszabb néha egyáltalán semmi sem jut eszembe, nemhogy vicces. És akkor Ott a nagy kínos csend. Miért van ez, Hogy tudok ezen változtatni? Azt szeretném, ha sok ember szeretne velem lenni, de úgy hogy ilyen uncsi vagyok nemcsoda h senkinek sem vagyok a "kedvence" 15/l
2009. szept. 18. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kérdezz! és akkor a másiknak kell beszélnie :)
2009. szept. 18. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
olvass vicceket,nézz family guyt,vicces videókat,olvass humoros könyveket és nézz sok vigjátékot,hogy mindig legyen egy jól időzitett poénod :)
2009. szept. 18. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvass többet. Bővíted vele a szókincsed, műveltebb leszel, és ha az aktuális dolgokat is követed az is hasznos lehet (de tudalékosnak lenni nem szabad az egyszer bzitos). Emelett szerintem is jó ötlet, ha humoros sorozatokat/filmeket is nézel, úgy elég sok minden ragad az emberre. Persze nem kell senkit majmolni, csak talán a gondolkodásmódban segít, hogy mikor jön ki jól egy-egy poént elsütni... Ezekkel együtt valószínűleg már fogsz tudni mit mondani, hozzászólni a társaságban. A humorossághoz meg lazaság kell, az magától jön, ami meg meglesz szerintem, ha már képben vagy több mindenben, és magabiztos is vagy.
2009. szept. 18. 23:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jók amit előttem írtak,de emellett próbálj meg lazább lenni.Nagyon fontos,hogy változtass a hozzáállásodon! Ne görcsölj azon,hogy most milyen viccet kéne elsütnöd,az úgyis jön magától,ha meg nem azon látszik,hogy erőltetett.Ne mondogasd magadnak,hogy uncsi vagy,nem szeretnek az emberek,mert ez nagyon negatív hozzáállás.Próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.Egyszerű pszichológia.
2009. szept. 20. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:

sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok mint te, csak fiuként..

nekem néha eszembe jut 1-1 dolog amin röhögnek, de sűrűn van hogy mondok vmit amin nem nevet senki..

igazából énsem tudom mit kéne tenned/tennem..

úgy ahogy az előző postolók is írták, nézz poénos dolgokat így ragadni fog rád..

nemtudom beválik-e.. én nem merem megcsinálni hogy ne nézzenek ennél is nagyobb hülyének, de van akinek beválik "haverjaim" közül.. hülyeségeket beszól(nak) néha, ami már azért vicces mert nagyon hülyeség.. és ezért viccesek..

2009. szept. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!