Sziasztok! Mit csináljak, hogy vicesebb legyek? van akinek csak úgy jönnek a beszólások meg az ilyen "hülyébb" szófordulatok, nem lehet ezzel kezdeni valami?
Előre is köszi a válaszokat!
2011. júl. 9. 13:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Valaki viccesebb, valaki kevésbé az.
Belőlem pl. néha csak úgy dől a hülyeség. Sokszor már saját magamon röhögök. :)
2011. júl. 9. 14:00
2/8 anonim válasza:
nézz sok stand up comedyt, pl kiss ádám. Hátha rádragad a stílusa. Amúgy meg sztem nem gáz ha nem vagy olyan, legyél önmagad
2011. júl. 9. 14:01
3/8 anonim válasza:
erőltetni sztem ne.fel kéne ismerni a poénos oldalad,mert valami poénos éned van.
2011. júl. 9. 14:02
4/8 anonim válasza:
akikkel már életükben sok rossz dolog történt, na ők azok akik bármin tudnak nevetni és viccet csinálni. na meg érzék kérdése is persze. ne ez legyen a legnagyobb gondod. :D
2011. júl. 9. 14:03
5/8 anonim válasza:
Minden más csak ne a neten olvass vicceket meg hasonlókat.Azok a nagy idegesítőek a többiek számára ha csak ezek mennek.1x 2x elmegy de többször nemigazán.Más megalázására cikizésére ne :S
De tényleg valakiből csak úgy jön.És megadja a hangulatot:) Bnőim közül én vagyok az aki szinte mindenen tud röhögni ami jó poén.Vannak olyan dolgok amin sokat tudok röhögni még akkor is amikor már ez a poén 10perce lejárt :D
2011. júl. 9. 14:05
6/8 anonim válasza:
14.03as!ezt negatívumként érted,v hogy?
2011. júl. 9. 14:06
7/8 anonim válasza:
Én is akármin tudok röhögni, sokszor kapok értelmetlenül röhögőgörcsöt. Nálunk a tesóm a poénzsák, akinek olyan beszólásai vannak ,hogy az hihetetlen, de nem is tud róla, csak akkor, amikor körülötte mindenki elkezd röhögni. Én egy ilyen tesó mellett nem igazán tudok szomorú lenni, és valójában ha sok ilyen emberrel vagy együtt, akkor ragad. Egy idő után úgyis felveszed a stílust, úgyhogy ne aggódj. De ha nem vagy vicces, az se baj, néha jobb csak röhögni a vicceken, mint mondani őket.
2011. júl. 9. 14:13
8/8 anonim válasza:
én is azt ajánlom nézz showder klub-ot youtuben :D Kovács András Péter, Kiss Ádám, Hadházi László :D biztos ragad rád valami! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!