Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék viccesebb?

Hogyan lehetnék viccesebb?

Figyelt kérdés

Szeretnék vicces, jófej és művelt lenni. Mit kell tennem? Milyen oldalakat olvassak, vagy bármilyen ötlet megteszi!

De leginkább arra lenne szükségem, hogy a vicces énemet mások közelében is tudjam alkalmazni! Ugyanis itthon úgy érzem figura vagyok, jópofa (stb), de mikor emberek társaságába keveredek, mintha ez elpárolgott volna. De ettől függetlenül szeretnék még viccesebb lenni. Mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2010. júl. 13. 19:15
 1/9 anonim válasza:
76%

Nos,szerintem többet kéne barátok közt lenned esetleg nézhetnéd a Comedy Central nevű csatornát.

Nem állítom hogy ez a csatorna jótékony hatással lenne a nézők elmeállapotára:)De ha trendi szeretnél lenni szívesen ajánlom figyelmedbe.Én is nézem azóta gyakran a kör közepében állok még a lányok körében is :)

Nem árt ha az ember egy picit tényleg csak egy picit

Perverz mert azt is szeretik az emberek.

Remélem segítettem.Sok sikert :)

2010. júl. 13. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
www.puruttya.hu itt találhatsz magadnak vicces dolgokat:)
2010. júl. 13. 19:26
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 13. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagy nagy önbizalomra is szükség van, valamint olvasottnak kell lenni, hogy idézhess sok mindent. Gyors észjárás, jó memória, és vigyázni kell, mert nevetségessé is könnyen válhat az ember.

Rejtő szófordulatait is ismerni illik...

2010. júl. 13. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Viccesebb? Ennél is? Van a hűtőben pörkölt.

Mindig kínálkozik valami. Nem felpakolnod kell valamit, hanem engedned szélnek mindet. Utat a bomlásnak! Meghálálja viccmentes övezetben is. Csak hagyd elmúlni a mostani többlet-állapotot, ami rárakódik a hétköznapi, mókázós, sose félős, egyszerűre. Honnan veszem a jelzőimet? Legbelül mind ezek vagyunk.

2010. júl. 14. 07:35
 6/9 anonim ***** válasza:
HEllo! n nekem elég j a memóriám, jó a beszélőképességem, humorom az nagyon jó és véleményem szerint ezt nem lehet tanulni. Vagy így születsz, vagy csak erőlködsz.. Tudod, ehhez kell az a kis isteni szikra :D
2010. júl. 14. 11:56
 7/9 A kérdező kommentje:

XD

Hát, van benne valami, de am szerintem is az önbizalomról lehet szó.

Mert inkább azt vettem észre, hogy mondok vicces dolgokat, amit mások meg is mosolyognak, de asszem túlságosan függök attől, hogy mit reagálnak a poénjaimra...(nemtom ez mennyire volt érthető)

Tehát, ha egyből nem röhögnek rá jó feltűnően, akk azt hiszem lúzer vagyok, hohy még poénkodni sem tudok rendesen.

De a családomban viccesnek tartanak, csak amikor pl egy osztálytárssal beszélek, akk ő csak annyit lát belőlem, hogy csendes vagyok, +szótlan, de miért?

Néha még nekik is megpróbálkozok egy poén elsütésével, de valahogy olyan hülyén jön, olyan bizonytalanul, vagy nemtom....és ha azt a poént más, aki magabiztos, elsüti, akkor persze jön a röhögés, de ha én...akk max egy mosolyt eresztenek meg.azt is elég ergyán:)

vagy lehet, csak túlreagálom?:O..

nah mind1, mindenestre, köszi a jó válaszokat, és bocs a sok írásért!

2010. júl. 14. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, nekem először az jött le, hogy nincs sok humorérzéked, de próbálkozol. ez esetben teljesen más, osztálytársaknál állj oda, mondd el, röhögj(én szoktam), aztán ők is röhögnek. Ha meg nem akkor azon is lehet poénkodni! Sok sikert :D
2010. júl. 14. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokan csak egy tripla kombó után kezdenek röhögcsélni, nem is érdemes a nagy poént odaajándékozni első-második ütésként. Harmadiknak, jó nagy állas. Az élet küzdelem...
2010. júl. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!