Hogyan lehetnék viccesebb?
Figyelt kérdés
Néhanapján vannak poénjaim,de nem mindig,és sokszor úgy érzem,hogy unalmas vagyok.Van hogy még magamat is nehezem viselem el,akkor mást hogyan szórakoztassak?Nem akarok unalmas se lenni,régebben nem volt ez,csak mostanában megváltoztak a dolgok:(
17/L
2011. jan. 27. 18:51
1/3 vodevil válasza:
Minél műveltebb, olvasottabb vagy, vagy minél több érdekes dolog történik veled, annál viccesebb tudsz lenni, mert annál több élményből tudsz meríteni a poénjaidhoz. Esetleg ha szereted a kabarékat, nézz sok L'art pour l'art, Gálvölgyi vagy akármilyen vidám dolgokat. De egyébként nembiztos hogy fontos mindenkinek viccesnek lennie. Ha pedig csak rossz időszakod van, akkor ne csodálkozz hogy nem tudsz vicces lenni..
2/3 anonim válasza:
Nekem az jött be,hogy ha volt egy téma,vagy akár csak egy mondat és arról eszembe jutott valami,akkor azt kimondtam. Lehet hogy nem lett vicc belőle,de legalább hozzászóltam.és sokszor tényleg vicces dolgot hoztunk össze pár mondatból.Csak mondd ki amit gondolsz, és egyszer csak meglesz a poén.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2011. jan. 27. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!