Hogyan lehetnék önbizalommal teli?
Figyelt kérdés
Nagyon önbizalomhiányos vagyok...Tény,hogy nem vagyok egy szépség,de ez akkor is túlzás:ha a buszon elkezdenek nevetni,egyből azt nézem mit látnak rajtam...Minden barátnőm gyönyörű,boldog...Van barátom,akit nagyon szeretek,ő is engem de ez az érzés nem múlik el:(fogalmam nincs mivel dobhatnám fel a külsőmet,h ne érezzem magam így:(és h lelkiekben mi segítene...Hogy végre ne azt érezzem h nem érdemlem meg a barátom,se a barátnőimet...előre is köszi a válaszokat:)2011. nov. 9. 16:36
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,de nem egy 21éves lány vagyok..lehet picit gyenge lennék hozzá:)
2011. nov. 9. 20:15
3/5 anonim válasza:
Szia!:) Nézd meg a titok c filmet, illetve a the compass című filmeket! 20/F ;)
4/5 A kérdező kommentje:
olvasom a titkot:)
2011. nov. 10. 18:19
5/5 anonim válasza:
A külső miatt való szorongás sokszor a belső önbizalomhiányra vezethető vissza. (Ha magabiztos vagy: szép vagy.) Tehát önmagaddal kell rendben lenned. Erre sok mód van, egy jó például a valamilyen csapatsport, a mozgás sokszor amúgy is csökkenti a szorongásérzetet. De van ezer mód ezen kívül is... 20/F pszichológus hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!